Zondag 14 november 2021 -Nothing on the hand-

(foto: mijn vader begin 60-er jaren met carnaval)

Tsja....dat was ff wennen zo 2 dagen zonder info van mijn kant. Blijkbaar maakte sommigen zich ongerust daar ik geen dagelijks nieuws had geschreven en dit niet  eerder was gebeurd. Sorry.....lukte mij gewoon even niet.
De nawerking van de laatste bestraling van afgelopen donderdag was heftig. Tot aan de dag van vandaag heb ik er een soort griep-gevoel van overgehouden. Moe en pijn in de botten. Leek wel of de intensiteit van de laatste bestraling zwaarder was.
Het kan volgens de specialist nog weken nawerken de gehele bestraling. We gaan het mee maken!

Inmiddels is het zondagmorgen en heb nog wat last van de rode wijn van gisteravond bij BAS met MV en MV. Was weer een heerlijk avondje en eerlijk gezegd de alcohol verdoofd het verdriet en pijn prima. Vandaag en de komende dagen maar een beetje rustig aan gaan doen.

Spannende week voor de boeg. Morgen sinds weken weer een scan ondergaan om te zien of er groei, stabiliteit of  misschien wel krimp in de tumor rondom mijn schildklier te zien is.  Als ik op mijn gevoel moet afgaan is het stabiel gebleven maar zegt mijn gevoel het juiste na inmiddels 6 weken na gestelde diagnose?  Ik ben erg blij dat ik nog normaal kan eten, drinken en praten maar wat gaat er de komende 6 weken gebeuren?

In voorgaande dagen al benoemd dat ik met mijn vorm schildklierkanker mee ga doen met een medicijn genaamd Lenvatinib. Bestaat al enkele jaren maar men is nu benieuwd of dit bij mij aan zal slaan. Eerst de bestraling nog laten nawerken.

Voor de rest gaat het vast weer een mooie avond worden met Formule 1 in Brasilie.