Woensdag 10 november 2021 -Low energy-

(foto: op zoek naar een ander autootje voor Zwaan bij Renault)

Energie is een beetje laag de afgelopen 2 dagen. Nu dacht ik dat ik fluitend en fit door de bestralingen door zou komen maar de vakliteratuur op internet heeft mij toch bruut uit deze dromen gehaald. Tevens zit de schrik en teleurstelling van gisteren na ons bezoek aan het UMC er nog een beetje in. Maar......nieuwe dag.....nieuwe kansen.

Wat een kaarten hebben wij de afgelopen weken ontvangen met inmiddels de keukenwand helemaal vol. Dit zijn er meer dan de afgelopen 10 jaar tijdens de Kerst. Blijft bijzonder en emotioneel  om ze na een periode weer te lezen en te beseffen hoe dit bij iedereen is binnengekomen. Nog steeds dagelijks emails, messenger, wahtsappjes,  kaarten en wat je maar kan verzinnen. Hoe kan ik iedereen bedanken!

Morgen mijn laatste bestraling. Ik zou  bijna mijn 3- soms 4-wekelijkse middagdutje gaan missen met elke sessie maar neem van mij aan dat er wel weer wat voor in de plaatst komt. Voor komende week is er weer van alles gepland. Dat gaat weer wat kosten! Over kosten gesproken ik heb gisteren even ingelogd bij mijn ziektekostenverzekering om eens te zien wat voor kosten er inmiddels gemaakt zijn. Wat blijkt? Mijn hele eigen risico is nog helemaal intact maar vraag mij wel af of ik ooit de kosten van deze periode krijg in te zienšŸ¤£.

Oh ja, vanmiddag met een kankervriendje RB naar  het Militair Luchtvaart museum in Soesterberg geweest. Is echt de moeite waard om daar eens heen te gaan. Wat groot en mooi daar. Kwam zelfs nog allerlei tenues tegen die ik bij de Mariniers ooit gedragen heb. Is alweer zo lang geleden allemaal.......

Zag vanavond Pipo op TV voorbij komen. Mooie laatste woorden had hij altijd aan het eind van  elke aflevering: 

Dag vogels.......dag bloemen.......dag lieve mensen.