Vrijdag 31 december - Nothing on the hand-

Het leek vanmorgen in het UMC alsof deze ontruimt was. Ik dacht nog even of ze uberhaupt wel open waren. Wat een stilte. Bij de bloedafname was ik de 2e in de 'rij'.
De oncoloog kwam mij klokslag 9 uur uit de wachtkamer halen. Hij lachte dus zou mijn straf wel mee vallen dacht ik  en uiteindelijk was mijn enige lijfstraf  dat hij naar mijn longen wilde luisteren met zijn stethoscoop.  Het was uiteindelijk dus totaal geen probleem dat ik de Lenvatinib op een later tijdsstip in nam.

Goede voornemens heb ik ook voor 2022. Zo lang mogelijk rekken en blijven genieten en heb de voornemens een beetje bij moeten stellen t.o.v. de voorgaande jaren. (zie foto)

Ik wens een ieder een heel mooi 2022 en zou wensen dat wij allen op dit Kanker.nl forum nog heel lang in het komend jaar met elkaar in contact mogen blijven.



 

3 reacties

Fijn om te lezen dat het tot nu toe nog steeds best redelijk goed gaat . Ik wens jou, ondanks de omstandigheden ook het allerbeste toe voor 2022.

Warme groet,

Caroline

Laatst bewerkt: 01/01/2022 - 20:25

Ik wens jou en je dierbaren een heel gelukkig 2022 toe! En dat je sterk genoeg bent om het hele jaar mee te maken. Je stukjes zijn ondanks de omstandigheden humorvol  en ontroerend tegelijk, ik lees ze graag ook al reageer ik niet altijd. Het relativeert enorm. Het leert mij weer dat je moet leven alsof elke dag je laatste dag kan zijn. Dat zet alles in een heel ander perspectief.

Laatst bewerkt: 01/01/2022 - 21:25