Vrijdag 29 oktober 2021 -De liefste mensen om mij heen-

(foto: een van de dierbaarste foto's die ik heb met HQ)

De rit met mijn lieve Zwaan naar het UMC was zoals alle andere keren. Gelukkig geen file eind van de ochtend. Dat was gisteren wel weer even anders. Wat een drukte weer op de weg! Klinkt vreemd voor iemand die beroepsmatig niet meer op de weg zit maar had tijdens de file gisteren heel even een gedachte van "daar heb ik straks geen last meer van". Zo heb ik vaker deze gedachten met alle ellende die je tegenkomt in de media  over milieu, klimaat, vluchtelingen, integratie etc. Maar ja, hoe ziet het er daar dan uit??? Zelf even vandaag iets opgezocht over wat er met je lichaam en ziel gebeurd na de dood. Ik kan nog niet zeggen dat ik benieuwd begin te worden  maar enige interesse begint op te komen.

Wederom bestraald en een gesprek gehad met mijn radiotherapeut oncoloog. Zij heeft ons op scans laten zien waar ik bestraald wordt maar er zijn nog geen resultaten te zien van de afgelopen 6 bestralingen. Ook de keuze voorgelegd gekregen om met chemo te beginnen. Niet de vorm met tabletten die gerichter op mijn schildklier aan de gang kunnen maar de heftige via infuus. Dat wordt  nog wat! Ik heb er ja opgezegd maar heb nog even bedenktijd tot een week na mijn laatste bestraling. In ieder geval is kaal worden het probleem niet🤪. Tijdens het verlaten van radiologie in de gang een klein meisje met een slangetje in d'r neus met een kaal koppie. Dat doet wat met je!

Het avondeten werd ons vandaag weer van alle kanten aangeboden. Wat een gebaar van iedereen. Nu hebben wij best een grote vriezer maar ik kan hier niets meer in kwijt. Dus graag even pauze! 
Over avondeten en lekkere wijnen en drankjes gesproken. Wat een fantastische avond hebben jullie ons gegeven HB en IB. Weer genoten!

Welterusten allen en morgen is het weer een mooie dag om te golfen!

1 reactie