Maandag 8 november 2021 -Just an ordinary day at home-

(foto: kaart ontvangen uit ons cluppie met mijn beste poses van de afgelopen tijdšŸ¤£)

Het was een prima dag . Goed gemutst het bed uit vanmorgen  en nu goed gemutst er weer in. De dagen gaan voorbij als in het "normale' leven. Je zou zo maar kunnen denken dat er niks loos is.  Het blijft moeilijk voor te stellen dat de komende Kerst al een soort van 'deadline' (toepasselijk woord) is en ik, om de lat een beetje hoog te leggen,  hoop het voorjaar nog mee te maken. Een mooi streven als straks de chemo ook nog een beetje mee werkt. Morgen dus afspraak met Dr. Bibber hieromtrent. Wordt vervolgd.....
 

Gisteren een leuke reactie ontvangen van een volger n.a.v. mijn vraag of ik nog nieuwe schoenen moet kopen. Alleen al de moeite die deze man neemt (ook uitbehandeld) heeft mij besloten om een mooi paar te gaan aanschaffen. Voordeel is dat mijn zoon dezelfde maat heeft en altijd al op mijn schoenen aast als ik ze een tijdje niet meer aan heb. Dus....elk nadeel heb z'n voordeel!

Even op en neer naar het UMC geweest (radiologie). Het loopt daar zo efficient dat zodra ik binnenkom, ook al is het een half uur te vroeg, ik gelijk geholpen wordt. Vandaag was mijn record. Op-en-neer Amersfoort naar Utrecht inclusief bestralen in 65 minuten. Complimenten voor deze afdeling.

Leuk feit: ik ben vandaag 22559 dagen oud. Een mooi rond getal (25000) gaat het dus niet worden. 

Bedankt iedereen dat jullie zo af en toe eens aan mij denken. Goede nacht!

2 reacties

Weer een prachtige blog , je hebt een geweldige schrijfstijl en weet zo knap de juiste toon te treffen.. Ik denk zeker aan je en wens je alle goeds en veel sterkte, ook een goede nacht toegewenst!

Warme groet, Ingrid

Laatst bewerkt: 09/11/2021 - 00:10

Ik volg je ook nog steeds hoor, vind het knap dat je nog zo enorm veel uit deze onzekere dagen weet te halen. Ik weet niet of ik dat zou kunnen, maar ja wat moet je dan he, eigenlijk heb je ook weinig keus, je wilt je er ook niet meteen onder laten krijgen. Gaat de chemo dus wel door?

Lieve groet, Caroline

Laatst bewerkt: 09/11/2021 - 11:50