Maandag 29 augustus 2022 -Nieuwe serie gevonden-

Vanmorgen bezoek huisarts ivm lage HB waarde (hemoglobinewaarde) van de vorige week besproken en hoe wij dit de komende periode gaan oplossen.  Een compleet plan is er nog niet maar dat gaat vast goed komen. Ik verwacht de komende periode toch wel een wekelijkse transfusie daar de HB waarden  nog te laag zijn.  Dit schijn je niet zo maar, met de hoeveelheid die ik vorige week heb ontvangen, op de normale waarde te krijgen. (was 2.4 mmol/l vorige week bij UMC opname, is nu vandaag 4.4 mmol/l. en moet 8,5 - 11 mmol/l zijn)
Rest van de dag rustig aan gedaan maar zou toch best wat actiever willen zijn. Lijkt mij verstandig toch wat naar mijn lichaam te luisteren voordat ik weer rare dingen wil gaan doen.

Met het gewicht wil het nog niet zo vlotten maar ik doe mijn best om veel eiwitrijk voedsel in te nemen. Inmiddels een nieuw laagte-record. Net als in de rivieren­čą▓

Nieuwe serie gevonden waar ik al eens aan begonnen was per DVD maar nu kijken met  ViaPlay toch een stuk makkelijker.

4 reacties

Comfortabel de dag doorbrengen. Een mooie serie kijken. Het lijf zo goed mogelijk voeden.

Laatst bewerkt: 30/08/2022 - 07:30

Vraagje Tom: Waarom gebruik je geen hoog calorie voeding? Eiwitrijke voeding lijkt logisch, maar voeding met een hoog calorische waarde werkt beter. Dat is mijn ervaring..... H

Laatst bewerkt: 31/08/2022 - 08:24