Dinsdag 26 oktober 2021 -Een erg dierbare dag-

(foto: vader en zoon tijdens begin voorstelling Jet Rebel)

Een dag vol goede herinneringen. Op bezoek geweest bij mijn geliefde ex-buurvrouw MB die nu in Maarn woont. Wat een ontmoeting na zo vele jaren en zij is nog niks veranderd ook. Leek wel of de tijd had stil gestaan. Ook zo trots op haar wat zij allemaal heeft gedaan en meegemaakt. Het was als vanouds/vroeger. 

Op mijn doorreis vanmorgen/middag langs Wijk bij Duurstede geweest op bezoek bij mijn oude Korps Mariniers commandant uit Aruba. In de weg er naar toe kwam ik er achter dat het deze maand precies 40 jaar geleden was (okt 1981) dat wij elkaar voor het laatst zagen. Wat een fijne mensen hij en zijn vrouw. Had wel moeite geen commandant of overste tegen hem te zeggen en hij stond erop hem met 'je' aan te spreken. Dat lukt mij dan niet he!

Op de valreep een aanbod gehad om vanavond naar de voorstelling van Jet Rebel te gaan samen met mijn zoon. Nou .....ik weet het niet hoor maar ik moest mij door de voorstelling heen worstelen. Ik wilde halverwege al weglopen maar mijn zoon vond dat niet kunnen. Ik had er helemaal niks mee en je zal dan zien dat er dan een stel achter je zitten die om alles heel hard moeten lachen en heel hard gaan klappen om alles. Wat een neuroot die Jet. Blij dat dat het over was.

Het was een dag om weer alles even te vergeten en als ik er nu aan terug denk lijkt het net als een dag net als "voorheen". Niks aan de hand en ach ik voel inderdaad wat in mijn hals maar alle vitale functies doen het nog. Voor hoelang?

Voor een ieder een goede nachtrust, morgen wat meer gevoel in mijn verhaal. 

P.s. voor een ieder die mij graag per email wil bereiken in plaats van in deze blog.  email: tlkorver@gmail.com
 

1 reactie

Het leuke van die voorstelling is dan in ieder geval geweest dat je er samen met je zoon bent geweest.... :-)

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 15:33