Dinsdag 19 oktober 2021 -Bidden bestaat nog-

(foto: lekker wijntje van mijn vrienden) 
Het werd weer eens een dag UMC en dan wel nu de afdeling Radiotherapie. Is met andere woorden bestralen.
Na een inleidend gesprek met de Radiotherapeut-oncoloog met info over de 12 bestralingen die ik krijg de komende weken heb ik een masker aangemeten gekregen. Dit masker dient er voor dat ik bij elke bestraling gefixeerd lig. (mijn neus moest er wel uitgeknipt worden (!?). Durf er geen foto van te publiceren want je schrikt er best van. 
Tot slot ook weer een CT-scan gehad. Ik denk dat mijn zorgverzekeraar heel blij is met mij met deze kosten.
Donderdag gaat het voor het eerst gebeuren op maximale sterkte. Hoop dat ik een beetje heel blijf en niet oververhit raak.😤

De dag was eigenlijk weer zo voorbij. De heerlijkste erwtensoep (met rijst en sambal want dat doen Indo's ...) gegeten van MvS en 's-avonds kwam er een collega van PZ/HR langs van mijn werkgever. Die vond het niet makkelijk, ik ben n.l. de eerste binnen ons bedrijf die de "de eindstreep" niet haalt.

Voor de rest voelde ik mij weer prima vandaag. Hoop dat dit zo nog even blijft❤️.

P.s. Er zijn collegae die voor mij bidden! Dat is toch werelds!   Tot morgen!

3 reacties

Ik heb nog nooit gehoord van erwtensoep met rijst en sambal, vreemde combinatie maar ben wel nieuwsgierig haha. Ik hoop dat de bestralingen je niet teveel last gaan geven en nog meer, dat de eindstreep daardoor nog wat langer wegblijft.

Lieve groetjes,

Caroline

Laatst bewerkt: 20/10/2021 - 10:22

Ik wens je nog heel veel dagen waarop je je zo goed voelt! Hoe bizar dat dat ook is, het maakt dat de jou gegeven tijd veel glimlach heeft. 

Met masker op lijk je misschien wat op de figuren uit het filmpje.. Ik ken het van een lieve oude vriend van ons en heb er van en voor hem foto's van gemaakt. Hij was er blij mee zichzelf zo ook te zien, maar het is inderdaad best heel indrukwekkend.

Die soep lijkt me voor mij als mijn gekookt eitje met suiker voor anderen...

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 15:10