Dinsdag 11 januari 2022 -'Positief nieuws'-

Zijn we weer na enkele dagen op stap te zijn geweest in Frankrijk met z'n 12-en in een soort van landhuis van 1 van mijn vriendjes. Aangezien hij van jagen houdt en het ook zelf slacht stond er veel wild op het menu. Heerlijk!
Natuurlijk is er ook, net als altijd als wij onder elkaar zijn, stevig gedronken elke avond en naarmate wij ouder worden is het eind van de avond voor sommigen steeds vroeger in zicht. Sommigen weten al dat als zij met dubbbele tong gaan praten het tijd is om het bed op te zoeken. 
Ik weet eigenlijk nog steeds niet of alcohol met Lenvatinib nu zo'n goede combinatie is daar ik dat de laatste tijd 's-avonds inneem. Nu ben ik geen stevige drinker maar een paar biertjes of wijntjes smaken mij nog steeds prima. Iemand binnen deze groep ervaring met Lenvatinib en alcohol? Er staat althans niks op de potjes als waarschuwing.

Door het slechte weer in de Ardennen kwam van golfen niet veel terecht. Nu voelde ik mij door enig slaap tekort ook niet op mijn best maar  met druilregen en natte banen had ik er geen zin in. In een onderkomen met 12 kerels is altijd wel wat op te ruimen dus net als thuis maar mijn handen uit de mouwen gestoken. 

Na 4 dagen met vriendje JK terug naar NL gereden via de mooie binnendoor weggetjes van de Ardennen richting Maastricht. Van ons beidde vroeger  onze woonplaats toen wij nog klein waren. Plan was om een "frietje zuurvlees" te halen en na wat zoekwerk (alle frietkotten waren zo'n beetje dicht) de plaatselijk Chinese frietshop gevonden die open was en friet zuurvlees verkocht. Heerlijk na zoveel jaren....Moest natuurlijk wel buiten in de kou opgegeten worden.

Bij thuiskomst wat minder leuk nieuws. Bij thuiskomst zouden wij allemaal testen (net als de dag dat wi naar Frankrijk  heen reden) en vriendje JK bleek bij thuiskomst positief. Balen! 10 minuten na thuiskomst dus gelijk door in afzondering. De komende dagen dus maar afwachten en dagelijks testen.

Vanmorgen telefonisch consult met het UMC gehad. Daar het zo goed gaat met mijn gestel willen zij de medicatie verhogen van 18 naar 20 mg en evt eind van de maand na de scan naar 24 mg. Ik had eigenlijk een beetje gehoopt dat juist de medicatie verlaagd zou kunnen worden. Dat had ik dus mis! We gaan het zien!

Ondanks het weinige slapen van de afgelopen dagen en nu de quarantaine voel ik mij nog steeds erg goed. Houwe zo Tom!

5 reacties

Goed om te horen dat het goed met je gaat. Nu de Corona nog buiten de deur houden!

Laatst bewerkt: 12/01/2022 - 06:00

Nog meer mooie herinneringen gemaakt met “de mannen”. Houden zo, Tom! 😘

Laatst bewerkt: 12/01/2022 - 08:42