Over mij

Ik heb in juni een knobbeltje ondekt bij mij lies naast de vulva. Was toen 0,5 cm ong. Eerst bij internist geweest. Hij zij dat het een opgezette klier kon zijn. Maar als niet weg gaat binnen 2 wk naar huisarts gaan. Na ong.2 wk ben ik bij de huisarts geweest, zij zij precies het zelfde, gaat van zelf weg. Geduld hebben zij ze. Eind augustus ben ik nogmaals bij de huisarts geweest, omdat het maar groter werd. Nu zij de huisarts dat het een bertoline kiest is, dus verwijzing naar gyn. Radboud ziekenhuis. 3wk daarna kwam ik de de gyn. De dr. Zij dit heb ik eerder niet gezien, ze waren met 2 artsen. Omdat ze dachten dat het een bartoline kieste was, wilde ze hem meteen we halen, maar dat gebeurde niet, omdat het helemaal niet was. Dus kwamen andere artsen kijken, zij wisten het ook niet. Dus moest MRI gedaan worden. MRI vond plaats, niets te zien, besloten ze onder narcose biopsi te doen. Na 1 wk uitslag. Goedaardig zij de arts, maar wil je dat wij hem weg halen, tuurlijk zij ik, want ik kon niet goed zitten. De arts zij we nemen alleen de knobbel weg, omdat goedaardig is, anders zouden we breed moeten opereren en dat is best zware operatie. Ik werd na 3 wk geopereerd. 27 okt. Operatie viel zwaar tegen, omdat de bult tegen de bekmaan zat, krap operatie geweest. 
Na 1 wk moesten we terug komen voor hechtingen. 4  nov was het toen hebben we gehoord dat het toch kwaadaardig tumor was. Het zou om een sarcoom gaan, welke type wisten ze niet. Na 1 wk kregen we te horen dat het om een carcinoom ging graad 3. Zeer agrassieve tumor. Maar de arts zij ik heb liever carcinoom dan sarcoom. Maar diep in mij hart zij, nee kan niet. Het is geen carcinoom. Alles was gepland voor radiotherapie ik zou bestraald worden. Maar na 1 wk kreeg ik te horen dat het toch een epithelioid sarcoom proximale type is. Dus hele agrassieve tumor. Ik wist niet meer wat ik hoorde. Ik werd gek van alles, ik had geen vertrrouwen meer, zo erg allemaal.
maar na 1 wk op 3 dec. begonnen ze met bestraling, 30 x en de hoogste dosis. 
Dit soort tumor EPITHELIOID SARCOOM proximale type IS ZELDZAAM TUMOR EN IS MAAR WERELDWIJD 20 x voorgekomen!! Daarom ook dat ze het niet meteen wisten wat het was.