Operatie staat op de rol en wisselende plannen

Afgelopen dinsdag heb ik een PET scan gekregen. Gisteren kreeg ik de resultaten terug. Die waren goed. Ze zien nog wat activiteit op de plek van de tumor, maar verder geen andere plekken in mijn lichaam. In dat zelfde gesprek kwam de vraag of ik volgende week geopereerd wilde worden. En dan vandaag een gesprek met de arts enzovoort. 

Dat gesprek heb ik intussen gehad en daar kwam uit dat de operatie is verschoven naar 17 april. Na nog wat bezoeken aan andere afdelingen heb ik intussen groen licht voor de operatie. Nu nog even energie extra opbouwen met de prepare fysio. Ik zat al een heel eind goed, maar nu ik nog een week extra heb, kan ik er nog wat extra conditie bijzetten. 

Hopelijk blijft iedereen zich aan de corona regels houden en kunnen we die operatie de 17e ingaan. De dag daarvoor wordt ik opgenomen in het ziekenhuis. en daarvoor moet ik eerst nog even een longfoto laten maken en mogelijk een corona test, om te kijken of ze corona kunnen vinden. (zou niet handig zijn zo vlak voor de operatie.)

Eerst maar eens mijn verjaardag vieren "corona style", of te wel binnenshuis met enkel gezinsleden. 

3 reacties

Je bent weer 1 van de voorbeelden, dat de zorg voor niet corona patienten gewoon door gaat. Dat wordt bij alle hype rond deze epidemie nog wel eens vergeten. Ik sta ook weer op de rol voor volgende maand en ik heb nog niet gehoord, dat daar verandering in komt.

Wens je succes en sterkte... H

Laatst bewerkt: 03/04/2020 - 16:10