Goede resultaten bloed en fysio, eten lastiger.

Dinsdag ben heb ik mijn eerste checkup gehad. Bloed onderzoek, een gesprek met de oncologe en de fysiotherapeut. De bloedwaardes waren goed. Mijn witte bloedlichaampjes komen weer in de groene zone (wel fijn met de corona verhalen in Eindhoven). En dankzij alle bewegingsacties in het Prepare fysio traject, heb ik wel ingeleverd op langdurige conditie, maar kan ik met de fietstest nog steeds best een aardig eind komen. Mijn longkracht is zelfs verhoogd gedurende dit traject.  Qua langdurige of zwaardere belasting (een eind lopen) is het nog wel zo dat ik wat heb ingeleverd, maar dat heeft ook met de doorwerking van de behandeling te maken. Nog een weekje of zo, en dan zou ik weer een opgaande lijn moeten gaan merken. 

Nu dus maar opbouwen naar de operatie toe. Ik moet wel opletten dat ik niet nu ga afvallen. Het eten wordt lastiger, steeds vaker wil eten niet lekker weg zakken. Maar, om mijn arts te citeren: "het venijn zit hem in de staart". Daarom woensdag maar even bij de diëtiste langs geweest. We kijken het nog even een week aan, met wat extra eiwitten. 

Zaterdag gaan we (met een lekkere korting) naar de Efteling. Misschien niet helemaal handig, qua energie, maar toen ik de kaartjes kocht wist ik nog niet in welke staat ik nu zou zijn. We gaan gewoon kijken hoever we komen en op tijd even rust pakken. De kinderen hebben alvast veel zin. En ik eigenlijk ook wel. Ik zag zelfs dat er een rustruimte is. Halverwege de dag is het de bedoeling mijn oudste zoon nog even naar een (voor het team) belangrijke handbalwedstrijd gaat. Een kijken of ze kampioen kunnen worden deze periode :-) . 

Vandaag is de reparatie van de douche afgerond. Vanaf zaterdag is ons bad weer beschikbaar (misschien wel lekker na zo een dagje Efteling ;-)) . Al met al dus een stuk sneller dat het plaatsen van een nieuwe WC via Brugman... Die soap loopt nog steeds. Hopelijk komen ze het nu binnenkort afhandelen. De monteur wilde perse op dezelfde dagen als de ZLM monteurs (kwam hij vorige donderdag mee). Met 2 bouwbedrijven tegelijk bezig zijn, dat was echter niet zo handig, dan gaat de een de ander in de weg zitten, of, nog vervelender, kan ik niet eens gebruikmaken van een toilet... Dus Brugman moest maar even wachten, ZLM monteurs hadden eerder een afspraak gemaakt.