Wereldkampioen

Wie had voorspeld dat Duitsland als laatste zou eindigen in een poule met Zweden, Zuid-Korea en Mexico, zou keihard door mij zijn uitgelachen. Toch heeft 1 op de 9 deelnemers aan voetbalpools de uitschakeling zien aankomen volgens RTL.

Zie https://www.rtlnieuws.nl/sport/voetbal/voetbalpools-opgeschud-1-op-de-9-voorspelde-uitschakeling-dui...

Wie in 2015 had voorspeld dat ik 3 jaar later nog steeds in leven zou zijn EN bovendien - voor zover scans en eenvoudige bloedtesten dat kunnen zien- sinds 2.5 jaar zonder terugval, zou ook door mij weggelachen zijn.

Maar gisteren met voetbal in Kazan en vandaag met kanker in Amsterdam (AvL) blijkt maar weer eens dat gebeurtenissen waar maar een zeer kleine kans op bestaat.... toch kunnen gebeuren!

Ik heb een maximaal goede uitslag teruggekregen: de CT scan (de "VAR") ziet ook in de herhaling nog steeds geen foute dingen, de tumormarker CEA is immer stabiel en laag.... en..... de stijging van een andere tumormarker (CA19-9) wat de laatste maanden niet zo heel lekker aanvoelde is abrupt afgebroken. De huidige waarde is zelfs een evenaring van mijn persoonlijk laagte record (7).

De zak met chips (uit het vorige blog) wordt zeker tijdens de WK voetbal finale opengetrokken!

7 reacties

Fantastisch goed nieuws, lieve Vincent! Ik breng een toost op je uit! Tot gauw. Warme groet, Maria
Laatst bewerkt: 29/06/2018 - 05:40
Dag Vincent,

Wat een optimistische blog met een mooi en positief verhaal, heerlijk (en vooral ook zo nodig...) om voor mij als lotgenoot / strijdmakker te lezen! Geniet van deze goede berichten enne... ook van die zak chips!

Hartelijke groet,

Carolina 
Laatst bewerkt: 29/06/2018 - 05:40
Whoop Whoop
Je weet het, ik hou van goed nieuws! Ben super blij voor jou en je gezin😘
Laatst bewerkt: 02/07/2018 - 17:37