Slechte wondgenezing

Lieve lotgenoten, ik ben inmiddels 5 weken geleden geopereerd aan een fistel die was ontstaan na een infectie van de expander. Helaas gaat het niet goed met de wondgenezing. Dit alles omdat de huid daar bestraald is. Ik baal hier echt enorm van. Het lijkt ook wel of er niks aangedaan kan worden. Ik word naar huis gestuurd met spoelen van de wond en het gebruik van een absorberend verband.Ik heb alweer een antibioticakuur gehad omdat er gedacht werd aan een infectie maar nu blijft er nog steeds wondvocht uit de wond komen. Zolang dit blijft gaat het niet genezen. Ik ben iemand die heel erg op zijn  voeding let, ik rook en drink niet. Maar het lijkt niet te helpen. Ben benieuwd hoe dit verder gaat aflopen. Over 10 dagen gaan we 1 weekje naar Valencia. .....had gehoopt dat de wond dan dicht zou zijn. Als iemand hier ervaring mee heeft en mij een tip kan geven dan hoor ik dat graag.

Lieve  groet Corrie.

6 reacties

Ach Corrie, wat naar! Nee, helaas geen tips, wel mijn aller hartelijkst medeleven. Ik hoop echt voor je dat ze hier iets op kunnen vinden.

Veel sterkte gewenst,

Hanneke 

Laatst bewerkt: 23/04/2019 - 19:31

Lieve Hanneke, bedankt voor je steun. Ik ga er vanuit dat het t.z.t. wel weer goed komt met die wond....we gaan het zien.Wens jou ook he veel sterkte met het proces waar jij in zit. 

Lieve groet Corrie.

Laatst bewerkt: 24/04/2019 - 13:42

Hoi corrie, ik had ook een fistel naar operatie en bestraling. Door 2dd spoelen en aquacel in lint vorm ging deze na 3 maanden dicht. Aquacel zorgde ervoor dat de wond schoon bleef en een beter wond klimaat had om te genezen. Hoop dat je hier wat aan hebt. Groetjes caro

Laatst bewerkt: 23/04/2019 - 19:51

Hoi Caro, bedankt voor de tip. Ik ga dit zeker voorleggen aan de verpleegkundige. Ik heb je blog gelezen.......Dit moet een zware periode voor je zijn. Ik wens je heel veel kracht en sterkte. Liefs Corrie.

Laatst bewerkt: 24/04/2019 - 13:29

Ohh Corrie wat naar, Ik hoop dat het snel de andere kant opgaat. Ik heb helaas ook geen ervaring ermee. Maar spoelen en schoonhouden. Desnoods elke dag wondverzorging bij de huisarts misschien een optie?

Hopelijk is het dicht voor je op vakantie gaat.

Liefs en een dikke knuffel Alice ❤😘

Laatst bewerkt: 24/04/2019 - 06:11

Lieve Alise, bedankt voor je reactie. Ik hoop dat ik in de volgende blog kan schrijven dat het dicht is. Dan gaat hier de vlag uit.....En neem ik een duik in het zwembad.

Wens jou ook heel veel sterkte met alles. Lieve groet Corrie

Laatst bewerkt: 24/04/2019 - 13:37