Volgende in mijn traject: Oncoloog

Op naar de oncoloog, mijn dochter gaat mee. Wat een drukte allemaal, met al die afspraken die ik heb. Ik begrijp ook niet dat dat niet wat makkelijker kan, meer afspraken  op een dag bv. Ik blijf heen en weer rijden naar het ziekenhuis. 

Goed gesprek gehad met de oncoloog, ze verteld mij wat ik allemaal kan verwachten.  Mijn Dochter en ik stellen veel vragen.  Ik krijg 8 Chemo's, om de 2 weken 1. Ik krijg 4 kuren Doxorubicine-Cyclofosfamide, daarna 4 kuren met Paclitaxel.  Week 1 de kuur,  week 2 rust. Dan voor de volgende  chemo algeheel bloedbeeld laten prikken, wanneer akkoord van de oncoloog kun je weer starten met de volgende kuur. Met deze kuren ga ik mijn haar verliezen, de cold cap methode heeft voor mij geen zin.  De Radioloog gaat mij binnenkort bellen. Na de chemo krijg ik een MRI met contrast om te beoordelen wat de chemo op de tumor heeft gedaan Hopelijk is de tumor verschrompeld 🤨) Dan 3 weken rust en vervolgens de operatie. En als kers op de taart 5 tot 10jaar hormoontherapie yeahhhh het kan niet op!!!!! 😀      Op dat moment is alles mij wel duidelijk, bij vragen kan ik altijd aan de bel trekken. Het is nu maandag, ik geef aan dat ik graag zo snel mogelijk wil beginnen. Samen lopen we naar de doktersassistente. Ik heb mazzel, ik kan na 2 dagen al beginnen. Beetje dubbel ook, chemo ik vind het idee van chemo zo walgelijk. Gif wat straks door mijn lijf door mijn aderen stroomt, door mijn cellen. Maar het moet, het moet de kankercellen kapot maken. Vreet ze maar op Chemo 😉😉

1 reactie

Zo erg dat alles weer opnieuw begint. Maar gelukkig je gaat er weer voor. Een keuze heb je altijd. Maar of dit als een keuze voelt? Eigenlijk niet lijkt mij. Jij zult ook het gevoel hebben dat je nog lang niet klaar bent hier. Dus je gaat er weer voor. Heb je dinsdag of woensdag de 1e kuur gehad beste Overleg? Hoe gaat het nu met je?

Lieve groet Dasje.

Laatst bewerkt: 25/09/2020 - 11:03