De uitslag!!!

Ik kom binnen bij  de chirurg, vandaag een kennismakingsgesprek. Heb je de uitslag al gehoord vraagt ze, nee dus. De uitslag van je lymfe is niet goed, het is een uitzaaiing van de borstca. Mijn plannetje gaat niet door, dit wordt dus de hele mikmak. Chemo, operatie en bestraling en 5 tot 10 jaar hormoontherapie. Verdorie ik had zo gehoopt op goed nieuws. Had verder ook niets  te vragen ik was flabbergasted.😁😁 Op de gang kom ik mijn vpk specialist tegen, ik vertel haar de uitslag en vraag haar hoe het komt dat zij mij niet gebeld heeft met de uitslag. Vergeten zegt ze !!🤔🤔 Snappen mensen niet hoe belangrijk dit nieuws is, hoe kun je dat vergeten....Ik snap dat niet. 

1 reactie

Oh nee toch. Beste Overleg. Wat erg. Sorry dat ik nu pas reageer. Bij jou begint het hele circus opnieuw lees ik. Bizar! Ik heb niet alle berichtjes terug gelezen. Ik lees hier zoveel. Maar hoe ging het met je? Had je nog veel last van de late gevolgen of kon je in principe alles weer? En was je weer aan het werk?

Je gaat weer te maken krijgen met een heel behandelplan. Mij lijkt het dat dit nog zwaarder is dan de eerste keer omdat je nu al zoveel weet. Van de andere kant kan dit misschien ook positief zijn. Want je wil zo graag naar die eindstreep toe. Maar je weet nu dat dit weloverwogen stap voor stap moet.

Ik leef zo met je mee beste Overleg. Ik volgde je al. Maar ik blijf je volgen. Liefs Dasje.

Laatst bewerkt: 25/09/2020 - 10:54