Anastrozol ook heel fijn!!

Anastrozol... ik slik het inmiddels weer een paar maanden. Ook geen fijn middel, ik heb pijnlijke vingers en gewrichten,  pijn in mijn L.heup. Ik ben moe, geen zin om wat te doen. Ik heb opvliegers, nog nooit gehad, ook niet tijdens de menopauze. Ook vreselijke migraine, dat herken ik wel van tijdens de menopauze. Pff dit is echt niet lekker, en dat moet ik weer 5 jaar slikken. Dit is geen kwaliteit van leven. Ik lees dat best veel vrouwen stoppen met het slikken van hormonale therapie. Ik snap het wel. 🤔 Ik denk dat ik een afspraak ga maken  met mijn oncoloog. Ik wil het er nog eens over hebben. Ook wil ik weer uitgerekend hebben, wat   procentueel mijn overlevingskans  is over 10 jaar.  Ook al na 2 jaar Tamoxifen  geslikt te hebben.   Als het maar een paar % is heeft het dan  zin. Moeilijke keuzes... Er lopen nog allerlei onderzoeken naar deze  middelen, dat maakt het ook lastig. Ik voel mij daar niet oke bij.🤔🤔

2 reacties

Tinki is bij de Tamoxifen gebleven, zij kreeg ook Anastrozol voorgesteld.

Misschien toch maar eens vragen?

Laatst bewerkt: 22/02/2023 - 09:19

Ik heb het geweigerd, en dat was geen probleem en bracht niet meer risico op terugkeer volgens de arts ( nou had de mammaprint al uitgewezen dat er een heel laag risico op terugkeer is) 

 goed dat je een afspraak hebt gemaakt!  misschien kan je terug naar tamoxifen?  weet niet of je daar ook veel last van had?   ( bij mij was tabletten ( tamoxifen) van andere fabrikant DE oplossing) 

 

x tine

Laatst bewerkt: 22/02/2023 - 14:11