1,5 jaar na mijn diagnose Baarmoederhals Kanker

Mijn verhaal 

1,5 jaar verder na mijn diagnose “baarmoederhalskanker”. 

Helaas zit ik weer in de onzekerheid ,

Wat het eerste in mij opkomt is “niet eerlijk” . Ik leefde eindelijk mijn leven precies zoals ik het zou wensen . Alles heb ik uiteindelijk weer mooi voor elkaar , een eigen huisje , een prachtig mooie dochter , een oersterke liefdevolle man die enorm veel om mij geeft , een prachtige bonus dochter die mij ziet als haar vriendin , mijn beide ouders langs me , een groepje echte vrienden . Helaas mis ik door alle veranderingen een aantal vrienden , maar niet zonder pijn. Maar verder alles zoals ik het graag zou willen . En Mijn Baan in de Kinderopvang weer helemaal op de rit na een lange periode van opbouwen. Ben ik zelfs nu de Kartrekker op de groep en krijg ik veel energie van mijn werk.Verder echt Super gelukkig , enorm dankbaar voor elk moment , ik leef heel bewust door alles wat ik heb meegemaakt. Geniet van elk moment en ben dankbaar .! 

Maar toch .!! Maar toch .!!! Maar toch .!! 

Word mijn leven weer op Pauze gezet .! 

Weer is er iets gevonden wat lijkt op een Recidief “terug van de ziekte” .! Of het is een Abses een onsteking . Deze is links in de vagina top gevonden . 1 je maand wachten tot ik weet wat het is , ofja dan ga ik onder narcose en volgt het onderzoeken hiervan.! 

1 maand weer die onzekerheid , wat een Hell .!! Woensdag gaan we op vakantie met zijn viertjes naar Spanje , 10 dagen. Dan willen we intens genieten dat gaan we ook zeer zeker doen , maar wel met een dubbel gevoel natuurlijk .! Niet optimaal zonder zorgen genieten dat lukt niet .! 

 

Dus vandaar mijn opmerking “niet eerlijk” ik wil genieten ZONDER zorgen .! 

Als ik iets geleerd heb , is het wel dat je niet kunt leven volgens de verlangen en behoeftes van andere mensen. Volg juist jou eigen verlangens en jou eigen behoeftes , dan pas zul je ervaren hoe mooi het is om jou Eigen leven te leven . Met hierom heen mensen die jou begrijpen , eerlijk zijn , en je echt lief hebben tot in hun hartje ❤️. 

6 reacties

Jeetje Daan. Getver. Wat is dit even schrikken en hartstikke spannend. Anders bij mij. Maar ook voor mij is de volgende controle spannend omdat mijn tumormarker lichtjes verhoogd is. Ook balen dus.

Maar zowel bij jou wat ik lees als bij mij, kan het ook wat anders zijn. 🤞🤞🤞Eén ding is zeker Daan. We kunnen er toch niets aan veranderen. En moeten deze maand proberen om zo goed mogelijk door te komen. Dus hop, angst op een zijspoor. Makkelijk gezegd hé 😏zorgen voor leuke afleiding. Jij fijn op vakantie. Probeer er gewoon van te genieten, zoals je anders ook gedaan zou hebben.

Liefs Dasje 🌷🌷🌷

Laatst bewerkt: 28/04/2022 - 06:14

Hoi Dasje, 

ohjee ook een onzeker bericht gekregen dus .! Wat is het toch moeilijk zeg . 
Voor jou ook heel veel succes en inderdaad proberen de angst op het zij spoor te zetten. Ik vind het erg moeilijk, heb vannacht ook niet geslapen . 
 

Maar wil inderdaad gaan genieten van de vakantie met onze meisjes .! 
 

Groetjes Daniëlle 

Laatst bewerkt: 28/04/2022 - 09:32

Jeetje, Wat een naar bericht zo net voor je vakantie. Hopelijk kun je de knop wat omzetten, en er toch heerlijk van genieten met je gezin. Samen weer mooi herinneringen maken. Waar je hopelijk nog een leven lang op terug kunt kijken. 

Heel veel sterkte en een fijne vakantie

liefs Margareth

Laatst bewerkt: 28/04/2022 - 09:42

Hoi Margareth, Jaa inderdaad heftig nieuws zo voor de vakantie . 
 

we gaan zeker genieten van deze vakantie en herinneringen maken inderdaad.! Daarna gaan we het weer zien wat me te wachten staat .. 

Liefs Daniëlle 

Laatst bewerkt: 29/04/2022 - 07:17

Hoi Daan,

Wat een enorm kaknieuws is dat zeg. Iets waarvan je hoopt dat het aan je deur voorbij zal gaan. Ik herken wel een en ander van wat je schrijft. Ik had toen wel zoiets van heb ik al niet mijn portie inmiddels gehad? Helaas werkt het zo niet. Ik wens je ondanks dit nieuws toch heel veel plezier in Spanje. Dat je er maar een hoop goede energie op mag gaan doen.

liefs Bianca

Laatst bewerkt: 02/05/2022 - 11:42

Hoi Bianca , Jaa dat is het Jaa kak nieuws .! Enorm bang wat me nog te wachten staat ik heb echt geen idee . 
 

Maar vannacht op vakantie en wil ik toch echt lekker gaan genieten inderdaad .! Dat gaan we ook gewoon doen , merk alleen dat ik vrij vlak ben . 
 

Maar wat jij allemaal hebt doorstaan , dat is ook echt niet niks zeg pfoe pfoe .! Vind het knap van jou dat je zo sterk blijft .! 
 

liefs Daniëlle 

Laatst bewerkt: 03/05/2022 - 08:59