Op naar bestralen.

Op het moment dat ik de uitnodiging voor de intake van het bestralen kreeg was mijn taxi (lees beste gappie) al lang en breed voorbereid om te gaan taxiën ik hoefde alleen de data te weten (en door te geven).

Op donderdag 24-05-2018 was het zover. We konden ons melden in Almere. Gappie mee als notulist en chauffeur. (Erg luxe ). Ik werdt ook direct ingplot op hun ct apparaat en kreeg de bij behorende tattoo stippen.  Mooi man. Heel verhaal met de mededeling dat ik waarschijnlijk maandag 04-06-2018 mag beginnen met de bestraling kuur. Wat mij bijstaat 15x geen en weer in een luxe taxi met achter het stuur mm gappie. Ik zou de uitnodiging met rooster thuis krijgen. 

31-05-2018 krijg ik via de post mn bestralings rooster binnen. Ik bel direct mn gappie en geef de tijden en data door. En idd ik mag maandag 04-06-2018 beginnen. Ik ben blij. 30min nadat ik heb gebeld wordt ik gebeld. Ik heb de radiologe can de bestraling aan de telefoon. Deze heeft slecht nieuws..... De bestraling gaat niet door. Tijdens het inplotten is er op de ct scan een Vocht zak gezien op de plaats waar de lymfe zijn weggehaald. Een vochtzak van ongeveer 0.5l. Hierdoor kunnen we niet bestralen want het gebied is te groot dus te veel risico's op bijwerkingen. Dus u mag weer naar het AMC.  Zo lekkere domper weer. 

Wordt vervolgd