Moment van de waarheid?

08-06-1018 Krijgen we het verlossende telefoontje..... Ik mag de poliklinische chemo doen. Huh dat hadden we niet verwacht maar wat fijn. Eindelijk gaan we verder. Ik mag me op 12-06-2018 melden op de afdeling van oncologie en dan gaan we in een uurtje ongeveer een infuus met chemo en andere rotzooi tegen de misselijkheid krijgen en dan klaar. Ik bel mn gappie en deze plant direct vrij op zn werk. 

12-06-2018 Staat mn gappie voor de deur. Die neemt me mee naar het AMC. We maken er maar een feestje van. Sja wat moet je anders. (Zie foto bijlage). Daar aangekomen is het heeeel lang wachten (vinden wij dan he) en dan ben ik aan de beurt. Ik mag op een kleine zaal (lees 4 pers) en wordt voorbereid op de chemo zak. Gappie en ik maken wat grapjes en foto's. Ook ga ik met de chemo infuus zak en de zuster (na dat ik om toestemming heb gevraagd) op de foto. Deze wordt gepost en een tijdje later zitten we weer vrolijk in de auto naar huis. 

Yes we zijn klaar. 

 

Wordt vervolgd

1 reactie

Wat mooi dat je dit allemaal wil delen en je schrijft goed en sterk met wat zelfspot. Ik vindt je echt een topper en ik wens je heel veel succes en sterkte en denk aan je.

 

Liefs Mariska

Laatst bewerkt: 17/01/2019 - 20:26