Ik voel me goed

11-12-2018 Heb ik weer een scan. We zijn weer 6mnd na de chemo en 3mnd na de laatste scan. Ik kan het allemaal niet vergelijken qua gevoel. Laatste keer na 6mnd (na dat de kanker was geconstateerd) was ik heel gespannen dacht ik. Maar had een long ontsteking dus weet niet hoe hoog de spanning was. Dus kan ik het niet vergelijken. Wel voel ik nu spanning. Dat is normaal.  Ik maak wat grapjes op het werk en thuis. Ben ook al bijna volledig aan het werk. De feestdagen komen eraan. Dit gaat goed komen. 

Nadeel van een online dossier is dat je zodra de uitslag er is je hem kan inzien. Nog voor je een gesprek hebt met de arts. Dus ook je bloeduitslagen. Voor de ct scan moet je even bloed prikken. En de uitslagen waren over het algemeen goed. Niet waar ik me veel zorgen over maakte. Maar wel een onderbuik gevoel van kreeg. (Mijn bloed uitslagen hebben tot nu nog weinig laten zien dat er iets aan de hand was, zoals bij de uitzaaiingen). Dus ik ga 'lekker werken.

Op 14-12018 krijg ik online de uitslag van de ct-scan.  Heel mooi in doktoren taal getypt verslag. Maar ook een leek kan eruit halen dat er iets niet helemaal goed is en dat er weer wat is gevonden. Shit. Ook op het werk zien ze dat ik mentaal even inklap. Ik ga apart zitten en probeer te verwerken wat er staat. Ik app de uitslag naar mijn vrouw en deze heeft het zelfde gevoel als ik.... Daar gaan we weer. Zie je wel het was niet genoeg. Nu wordt het echt de BEP-kuur. Dinsdag krijgen we officieel de uitslag.

 

Wordt vervolgd