Mijn monsters, wat borstkanker heet

Hallo lieve vrouwen met deze K ziekte. Ik sta weer voor de scan, 's. Morgen botscan, ben er tussen gepropt, arts was het vergeten. Dan volgende week ct scan vrijdag 25 feb uitslag. De zenuwen gieren alweer door mijn lichaam. Je weet nooit of ze iets vinden. Het voelt als of ik met een tijdbom leef.  Ik zie wel eens vlagen van de tv serie over mijn lijk, wat een verschrikkelijk progamma. Ik zie het daarom ook niet. Dat er nog steeds geen medicijn is voor deze rotziekte.  Ik volg nog steeds de studie over ErSo. In de VS is het erg actueel. Maar het gaat nog wel even duren voor er een trial komt.  Hopelijk na deze akelige anderhalve week, positief nieuws. Mijn dochter(woont in Berlijn) gaat dit keer mee naar het gesprek.  Aan de ene kant fijn en aan de andere kant wil ik haar beschermen tegen deze ellende.  Lieve sterke vrouwen, take care. En ik laat het jullie weten, wat de uitslag ook mag zijn.

Warme groet

Shaddylaika 

4 reacties

Veel sterkte. Dat wachten op een uitslag is zo zwaar. Hopelijk werkt de letrozol nog. Ik heb het er drie jaar op volgehouden, maar kreeg wel vanaf het begin palbociclib erbij. Krijg jij dat ook, of pas bij de volgende behandeling?

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 16/02/2022 - 10:31

Ik heb alleen Letrozol en tot nu toe werkt het goed. Begin dec waren de uitslagen goed. Niks meer in de botten te zien. 

Oganen niks. ( was vanaf het begin al zo)  heb ook verder nergens last van, alleen opvliegers en af en toe spierpijn, maar dat is het dan.  Fijn om te weten dat jij het er drie jaar mee hebt gedaan. Hoe gaat het nu met je.... 

Laatst bewerkt: 16/02/2022 - 12:54

Oh de scans en uitslagen het zijn idd zenuwslopende tijden, het vraagt veel van je energie. Ik snap heel goed dat je liever je dochter wilt beschermen voor deze ellende maar helaas kan dat niet altijd. Fijn dat ze  met je meekan om dit samen met je toe doen.  Sterkte.!

Henny

 

Laatst bewerkt: 16/02/2022 - 12:05

Kanker heb je niet alleen. Ik denk dat je dochter blij is dat ze iets voor je kan doen, zou het niet? Samen huilen kan ook 'fijn' zijn (je begrijpt wat ik bedoel). En het kan natuurlijk ook zijn dat je goed nieuws krijgt! SterktešŸ˜˜

Laatst bewerkt: 16/02/2022 - 19:01