Pijnbestraling in de rug

Inmiddels zijn we weer wat maanden verder en gaat het naar omstandigheden redelijk goed met mijn moeder. Af en toe heeft ze wel een dipje, maar ze vindt het leven nog steeds de moeite waard en dat is natuurlijk fijn te horen.

We zijn lekker met zijn allen twee keer een lang weekend weggeweest en hebben geweldig weer gehad en genoten.

's morgens is echter steeds vaker een probleem en kan ook erg heftige pijnen geven, die haast niet te doen zijn. Ze wordt wakker en durft dan bijna niet overeind te komen en heeft het gevoel of ze elk moment haar rug kan breken, ze kan dan ook geen stap zetten zonder hevige pijn. Als ze een paar uurtjes verder is, dan neemt de pijn ook (nog steeds) weer af. Ze gebruikt nog steeds de duo hormoonspuiten (in de billen) en heeft inmiddels 8 keer pijnbestraling voor haar rug gehad, waarvan gisteren de laatste. Nu weer afwachten of het wat doet.

We zijn deze week  op controle bij de oncoloog geweest en zij kan er niet over uit hoe mijn moeder zich er steeds weer doorheen slaat..... natuurlijk ook weer prachtig te horen, maar we houden ons hart vast wat er nu weer komt.

1 reactie

Goed dat je samen met je moeder als het mogelijk is om een weekendje weg te gaan even je zinnen verzetten en kunt genieten van de kleine dingen. Het leven is altijd de moeite waard als de oncoloog niet goed begrijpt hoe je moeder het doet dit wil toch iets zeggen je moeder is een sterke vrouw en met een sterke wil en vooral een vechter u moet weten GAAT NIET BESTAAT NIET. Hoe moeilijk het ook is altijd proberen het beste van te maken elke dag.

Kristien,

Laatst bewerkt: 17/12/2020 - 23:22