Slaapbank

Vandaag heeft onze oudste zoon een slaapbank in de woonkamer neergezet waar het matras op kan liggen. Zo staat er niet echt een bed maar ligt het toch wat comfortabeler. Omdat Theo weer slecht heeft geslapen wil hij de slaapbank proberen, dus zullen we vanavond van kamer wisselen. Hij voelt zich ondanks slaaptekort toch redelijk en vindt het heel gezellig dat zoon en later ook dochter langskomen. We lunchen met z’n vieren, de kinderen goed op afstand.
Er wordt een prachtige bos bloemen bezorgd. Het huis staat vol met beterschapskaarten en we hebben de afgelopen 3 maanden bijna voortdurend mooie bloemen ontvangen. Het is geweldig en ontroerend om te ervaren hoe iedereen meeleeft en ons steun geeft, ook via apps, telefoontjes en mailtjes.
We hebben verder een rustige dag. Theo loopt een half uurtje buiten en gaat daarna mee naar het tuincentrum om een kerstboom te kopen. Tegen het einde van de dag begint de moeheid toch toe te slaan en neemt hij zijn plekje op de bank weer in. Al met al een goeie dag, dat er maar veel mogen volgen.

1 reactie

Lieve Alexeduard 

Heerlijk om te lezen dat jullie zoveel liefde ontvangen dat is precies wat jullie nodig hebben top idee een slaapbank 👌

Dat er idd veel goede dagen mogen volgen 🌻🍀

Dikke knuff hes🤗

 

Laatst bewerkt: 03/12/2022 - 23:47