❤️ wat een geweldige dag❤️ 23 feb 2019

onze zoon brian ❤️ was vrijdag 22 feb jarig ,men oh men wat gaat de tijd snel ,zie hem nog zo liggen ,zo klein en teer ,heb beide kinderen via keizersnede gehad ,maar goed ,zaterdag de verjaardag gevierd ,vriendin was er ook ,en mijn lieve dochter ,haar vriend was er niet bij ,zo sneu ,komt uit een gebroken familie ,en is in een diep depressie beland .....maar goed was blij om haar weer te zien ,heerlijk uit eten geweest ,en samen nog nagenoten in de stad met een drankje ,dus was weer een geslaagde dag voor ons ❤️ ik keeg mijn zoon toen ik al 37 werd ,zo gelukkig ,was 32 toen ik ging trouwen met de liefste man vd wereld ,was al 4 mnd zwanger v mijn dochter ach jeetje ze was 2 half pakje suiker ,zie haar nog zo liggen ,..........agparscore v 5 ,was 2wk overtijd ,wat een geluk allemaal ❤️  mijn kinderen zijn me alles ,steunen mij .....en nu mijn zoon alweer 24 en dec dochter alweer 29 ,waar blijft de tijd ................ ik hoop dat alles goed komt , prayers voor mijn kinderen ❤️

1 reactie

Van harte gefeliciteerd Marjo, met de verjaardag van je zoon. Zeker de tijd vliegt. Vind het lied van Marco Bossato (dochters)  daarom zo mooi. Warme groet Dasje 🌹

Laatst bewerkt: 25/02/2019 - 06:33