❤️onze vakantie ☀️in blanes (spanje) ❤️17 juni 2019 ☀️

heerlijk vakantie gehad samen met mijn man 8dgn ❤️ blanes ,mooi hotel ,heel veel gelopen en gelachen ,elke dag 30 graden ,heerlijk gezwommen ,eten was goed ,eigelijk alles was prima ,nog naar botanische tuin geweest ,wat mooi keek me ogen uit ......weer thuis heerlijk ,best wel moe ......haal ik wel weer in ....zoon had alles netjes in huis achtergelaten ,buiten in nederland echt warm ...daar anders ,geen regen gehad ,dus dat hebben we ook weer in de pocket ❤️ heerlijk genoten samen en nu ,gaan we gewoon verder ,en tuurlijk elke dag smeren smeren ,voor mijn huid ,en met mate met de zon ,en ach donderdag gewoon weer ziekenhuis gesprek met dokter Mul ......voel me nog steeds goed ,merk wel dat ik niet meer goed tegen drukte kan ,okey dat was het ...groetjes marjo 

5 reacties

Dat ziet er echt heerlijk uit Marjo. Mooie foto's. En nu in Nederland ook weer heel warm. Dus jullie treffen het. 

Lieve groetjes

Liesbeth

Laatst bewerkt: 24/06/2019 - 22:03