mijn eerste bezoek aan de oncoloog sinds sept 2018 šŸ™

šŸ™ had vdaag weer mijn 1e afspraak bij de oncoloog ,hij was lekker op tijd ,hij vraagt ,hoe is het met mevr kamp ,met zijn glunderig ogen ,ik zei gaat goed ,alleen lag binnen een week weer in een andere stoel ,zag hij al via zijn pc ,dat ik mijn voortand mis ,okey zegt hij ,laten we eerst het gebit goed laten komen ,en dan gaan we in sept kijken naar je rug ,fotos of injectie ,of die vitd en calcium tabl aan slaan want die slik ik al 2 jaar ,we doen alles stap voor stap ,okey fijn ,#happy# over een half jaar weer trug komenĀ šŸ™ over 2wk trug tandarts dan die voorĀ tand fixen ,verder voel ik me heel erg goed ,en ja die frozen shoulder is over ,kan zegt hij ,door letrozol kan dat zitten gewrichten ,dus weer #happy# nu helemaal geen last meer van Ā ,alleen mijn gebit nu ,tja zo krijg je alles tegelijk ,mijn zus zegt zo val je wel in de prijzen ,moest er egt hard om lachen ,tuurlijk mijn zus leeft heel erg met me meeĀ šŸ™ dankbaar ,alles komt goedĀ