💗 mijn dagje uit met mijn dochter Judith 💗

18mei 2019 ,het word het gezellige stadje deventer ,💗  ik was weer blij om haar te zien ,en mijn dochter ook .......eerst lekker geluncht bij talamini ,💗 toen heerlijk naar de markt ,leuke kleding gekocht ,heerlijk geschopt ,en veel op terras gezeten ,gepraat ,gelachen ,heerlijk en de zon scheen ,wat wil je nog meer ,oh mama zegt ze ff nog naar h&m    kleding passen ,mooie broek ,bloesjes en zomer jurkjes voor mezelf ,na lang w8 toch maar weer heerlijk gezeten terras met kopje thee en tosti ,........was een top dag !💗 doen we dit jaar weer lvrd ,in het najaar ,was moe en oh zo voldaan ,dank je lvrd 💗

7 reacties

Deventer is dus ook een leuke stad om naar toe te gaan. Fijn om te lezen dat je het leuk hebt gehad samen met je dochter. Warme groet Dasje 🌹🌹🌹

Laatst bewerkt: 19/05/2019 - 13:17

dank je Alise  ja was echt gezellig ,en ach ja die vermoeidheid ,heb ik er wel voor over ❤ en zo moeder en dochter he ,hoor het vaker ,Liefs v mij Marjo ❤

Laatst bewerkt: 19/05/2019 - 16:41