donderder dag 18 april 2019 ,

mijn gesprekken met dokter mul ,lopen voorspoedig ,fijn om met hem te praten ,hij vond mij een sterke vrouw ,en iedere keer maar vallen en op staan ,respect ,zegt hij ,(wat je allemaal door maakt) en laat hem nu de zelfde leeftijd als mij hebben ,goh ,het is ook zo lieve man ,alles door gepraat ,zag er beter uit als 3 wk geleden ,dank je wel ,nou ben happy ,zie je 27 juni weer terug naar je heerlijk vakantie ,top ,ben dank baar voor zulke mensen ,en de stap gedaan me in laten schrijven bij friend ,zoek een leuke vriendin ,die met mij leuke dingen wil doen .........want echt een vriendin heb ik nooit gehad ,hoop dat ik er 1 tref ,nou dat was het ,fijne pasen allemaal ,ga volop genieten v h weer met mijn man en zoon 🙏💕

4 reacties

Fijn dat het goed gaat Marjo.

Een lieve vriendin gun ik je van harte. Fijne paasdagen lekker genieten van het prachtige weer. 🌞🌞

Liefs Alice❤🙋‍♀️

Laatst bewerkt: 18/04/2019 - 21:24

Dokter Mul heeft gelijk, Marjo. Je bent een sterke vrouw!

Ik wens je mooie Paasdagen.

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 19/04/2019 - 18:49