afspraak dermatoloog 20 maart2019

afspraak ,half 11 , wachtkamer liep lekker vol ,mevr kamp ja ,was ondertussen 15  min ..uitgelopen ,de zuster zegt ga eerst naar uw oor kijken ,ja ziet er rustig en goed uit ,okey blij ...kwam er onderussen een co assisent binnen ,hij zegt mijn oor er egt goed uitziet ,

mag op mijn oor geen garnier zonnecreme smeren ,ging helemaal branden ,okey wat dan ,vraag info ,bij de apotheek  hij keek mijn hals klieren na okey zegt hij tot over een half jaar ! mooi ik dus weer happy........maandag krijg ik nieuwe tand voor ,en donderdag gesprek met dokter mul ,ben blij ,sta continu in positive stand ,ik geniet en ben vooral wel erg hard geworden t,0 mezelf ,zo was ik vroeger niet maar goed ,dat was het weer ,alles komt goed!💞

2 reacties

Fijn dat het er goed uitziet Marjo! En dat je zo positief bent. Maar hard voor jezelf? Wees maar lief voor jezelf, dat verdien je.

Liefs, Hanneke 

Laatst bewerkt: 20/03/2019 - 18:38