10 aug 2019 w8 duurt lang

ondertussen al 10  aug 2019 ,en nog geen bericht ziekenhuis ,voor mamagrafie en uitslag ,heb maar eens gebeld ,mevr u staat op een wachtlijst voor mijn jaarlijkse controle borstkanker ,blijkbaar hebben ze geen haast ,mijn geduld is op ..in jan 2019 bewust gestopt met medicatie ,het gaat goed ,erg genoten deze zomer ,soms wat het me teveel met die warmte ,ga ik teveel doen ,word ik erg moe ,......neem ik gas terug ,kom ik ruimtes met veel mensen ,raak ik in paniek ,net of ik niet meer kan ademen ,stress , ja ben ziek ,word nooit meer de oude ik ......... maar geniet en blijf positief ,en zo vliegen de weken voorbij........voor mij ,september alweer 2x ziekenhuis ,oncoloog en dermataloog ,kan het niet helpen maar dit vind ik wel erg laat .........moed zinkt me een beetje in de schoenen ,want dit vind ik toch wel erg belangrijk ..........alles komt goed ! 

3 reacties

Beste Marjo. Je schrijft ik geniet en ben positief. Je hebt dus een fijne zomer gehad. En je geeft aan dat het goed gaat. Probeer dan daar ook op te vertrouwen. Ik voel zoveel angst in jouw berichtje. Je maakt het voor jezelf zo moeilijk. Er is nog helemaal niets aan de hand. Je krijgt vanzelf een uitnodiging  voor de controle afspraken. Je wordt echt niet vergeten. Probeer het echt van je af te zetten. En ga door met genieten en positief zijn. Warme groet Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 10/08/2019 - 18:37

Ook daar zijn wij voor😘 Het is goed dat jij je ongerustheid met ons gedeeld hebt. Herkeñ het ook wel hoor. Maar hop. Weg ermee. Geen zorgen voor morgen. Leef en geniet van vandaag. Lieve groet Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 11/08/2019 - 11:05