Vip -behandeling- ingestort.

Vanmorgen moest ik bloed laten prikken in Ede. Met veel moeite de hal van het zkh weten te bereiken. Maar daar aangekomen kon ik niet meer verder, compleet ingestort. Medewerkers van de balie schoten mij te hulp en na heen en weer gepraat en veel vragen naar wie ik was en wat er aan de hand was enz. hebben ze mij in een rolstoel gezet en naar de prikpost gereden. Daar bloed laten prikken.  Maar hoe terug naar huis? Omdat ik dicht bij het zkh woon,  geregeld dat ik in de rolstoel naar huis zou worden gereden. De zkh rolstoeltjes zijn eigenlijk voor binnen  maar voor nood  kon het.

Ik heb  medewerkers beloofd dat ik niet meer alleen naar het ZKH zal komen en hulp zou zoeken. Ik heb ze bedankt voor de VIP- behandeling en dan niet eens door verplegend personeel.

Mijn krachten zijn de laatste dagen nog eens drastisch afgenomen. ik kan niet meer over straat. Ik moet in een rolstoel en verder is het nog niet bekend hoe alles moet.

 

3 reacties