Een dagje wel..

Gisteren was het zover, naar Breda voor een gesprek over evt Immunotherapie. 
Intussen was de wond in mijn lies rood en opgezwollen, bovendien stond er op mijn voet bij de oude wond van de melanoom een zwart plekje. Maar daar moest ik geen zorgen om maken had men gezegd.

Nou, dus wel, ik werd door de dokter gelijk naar de dermatoloog gestuurd en terug naar Roosendaal voor die lies. Dus gisteren geen gesprek over immuno, 

Maar wel een snee in mijn lies om de prut er uit te laten, inclusief thuiszorg om te spoelen en weer een operatie aan mijn voet om die plek weg te halen.

Ook nog gelijk afspraken voor een nieuwe petctscan en mri.

Wat een dag!

Ik zit nu lichtelijk angstig op de thuiszorg te wachten , vind het eigenlijk helemaal niets maar moet er doorheen.

Hopelijk vanaf nu weer wat meer positiviteit, voetje omhoog, kerstverlichting aan en rust...

2 reacties

Alles komt tegelijk op je af , maar laat je met de kerst in het vooruitzicht genieten  van je  kerstverlichting .Hopelijk gaat de therapie die je mag ontvangen het huiswerk maken wat het moet doen . Positief blijven !!!!Hoop geeft licht  in de verbinding.

Laatst bewerkt: 13/12/2019 - 10:52

Dank je wel voor je lieve woorden. Er komt zeker van alles op me af. Ik hoop dat ik na de Kerst van die irritante onsteking af ben en idd aan therapie kan beginnen. Hopelijk vol goede moed het nieuwe jaar in. Dit hoop ik natuurlijk voor iedereen hier.

Groetjes , Carla.

Laatst bewerkt: 13/12/2019 - 13:56