Verlicht

Een mede blogger schrijft altijd iets over wat er op haar theezakje staat, nu drink ik geen thee de laatste keer was 40 jaar geleden toen je nog thee blaadje los in een pakje had 1 schepje per kopje en 1 voor de pot, wel heb ik toen in de theeblaadjes gelezen stop je zak niet in kokend water, wat een wijze raad is. Inmiddels ben ik verlicht na maanden van diepe gedachten zelf onderzoek en aanschaf van gereedschap is het zover, bloed, zweet en lijm maar dan heb je ook wat of beter dan ben je ook wat.... VERLICHT.

Nadat ik onlangs een reactie plaatste werd ik tot op mijn enkels afgebrand, een reactie die ondanks mijn verlichting ik niet zag aankomen, diverse mede bloggers waren net zo verrast als ik. Gelukkig kreeg ik enkele positieve reacties waarin ook hun aangaven deze reactie niet te begrijpen. Met de stress die kanker geeft, heb ik niet gereageerd op de vreemde reactie, als je in het begin van dit proces zit giert bij een ieder de emotie door je hoofd.

Mijn concentratie vermogen loopt achteruit niet hard maar toch, wilde ik onlangs een boekje lezen moest ik tot 4 x toe na enkele bladzijden weer van vooraf aan beginnen, om vervolgen toch de draad weer kwijt te zijn. Mocht u mijn draadje vinden hou ik me van harte aanbevolen.

13 reacties

Gave lamp, Ron! Creatief met boomstammen. Zoek niet langer naar de draad maar zet nog eens een boompje op, gaat je veel beter af. En is leuker voor de meesten van ons, de vreemde reageerder daargelaten. Die ik heb gemist, maar ik hoor het al, lekker belangrijk, wij kennen je beter.

Miranda X

Laatst bewerkt: 06/02/2020 - 19:17
6 februari 2020 om 21.37

"stop je zak niet in kokend water"
Zei ik eerder niet  dat ik weleens een dag een man wilde zijn? Mocht me dat ooit lukken dan zal ik deze wijze raad van onze huisfilosoof in gedachten houden.

Gave lamp!!! 
Marian

Laatst bewerkt: 06/02/2020 - 21:37

Wij weten wie je bent, althans zoals jij ons laat zien, doen geloven. Uit wat voor hout jij ook gesneden bent maakt ons niet uit. We hebben je in ons hart gesloten en gaan voor jou door het vuur.

Liefs mij❤😘

Laatst bewerkt: 06/02/2020 - 21:57

De enige draad die  er, naar 't schijnt, toe doet is de rode draad, en die heb ik ook nog niet gevonden. Zelfs niet met een bouwlamp. Ten lange leste heb ik toen maar een bol rode wol aangeschaft, zodat ik nu zo af en toe de schijn kan ophouden, straal  je licht op het leven, ron, en schijn zo af en toe een lichie op mijn💋.  En dat je een stralende persoolijkheid bent is oud nieuws

Laatst bewerkt: 07/02/2020 - 07:36

'Laten we zacht zijn voor elkander, kind', schreef Roland Holst. Het was de strekking  van jouw vorige blog en vervolgens was iemand juist keihard tegen jou.
Trek het je niet aan, Ron, zo'n reactie. Het zal inderdaad de stress van de kanker zijn. Wij allen zijn daardoor kwetsbaar en sommigen ook erg lichtgeraakt.

De verlichting is prachtig. Verlicht was je daarvóór al.

Sterkte en liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 07/02/2020 - 09:55

Gave lamp echt leuk gedaan Ron👌Leuk materiaal voor muur decoratie 💡

Ik heb niet meegekregen waarom jij een afbrander kreeg.  Gaf voor degene schijnbaar op dat moment enige verlichting? Emoties kunnen hoog oplopen. Wat de reden ook was, soms kan eerlijkheid kwetsend of rakend of negatief overkomen. Het gaat erom wat jij belangrijk vindt toch? Ik kan in ieder geval jou blogs en eerlijke reacties  waarderen.  Uggh 😁

Laatst bewerkt: 07/02/2020 - 10:47

Gaaf gemaakt Ron en ik ben altijd weer blij met je blogs, ze zijn eerlijk, scherp en grappig. Daarnaast neem je altijd de moeite om mensen een hart onder de riem te steken dus ik zou zeggen vooral doorgaan 😄 xx Kim 😘

Laatst bewerkt: 07/02/2020 - 11:03

Een geweldige lamp! En je weet het, ik hoop dat je nog lang je licht laat schijnen hier. Liefs, XXX 

Laatst bewerkt: 08/02/2020 - 11:32

Wat een mooie lamp, en ja ik herken het. Dat je maar lang nog mag bloggen, lezen, schrijven en hier aanwezig mag zijn.

Laatst bewerkt: 08/02/2020 - 12:48

Ik ga ervan uit dat de uitbrander in een emotionele bui is geschreven en niet op de persoon gericht. Gelukkig heb je ook steun gekregen van mede-bloggers.

Sterkte Ron, blijf nog even bij ons.

Laatst bewerkt: 08/02/2020 - 16:30

Hoi Ron. Wat ben jij een goeierd. Dank voor je begrip. Ik denk te weten om welke reactie het gaat. Je bedoelde het zo goed. Dit heb ik ook zo aan degene proberen uit te leggen. Het is soms maar net met welke intonatie je iets leest. Maar 1 ding is zeker, wij willen het hier voor niemand moeilijker maken dan dat het al is. Willen juist de ander een lichtje geven. Prachtig hoe jij daar vorm aan hebt gegeven Ron. Lieve groet Dasje.

Laatst bewerkt: 10/02/2020 - 14:47