Mijn reactie zaterdag 13 oktober 2018 -

Geachte community manager . Op uw vraag of ik wil reageren op de vernieuwde site nog even een up date, eerder had ik al aan gegeven niet zo gelukkig te zijn met de indertijd vernieuwde site van kanker ,nl. Mijn geheugen is inmiddels zo zwak dat ik me nauwelijks kan herinneren hoe de oude site eruit zag, wel weet ik nog dat velen van ons ik niet de minste, u wat suggesties  dan wel enige punten van kritiek hebben geleverd. Waar vervolgens door uw site leverancier opties en mogelijkheden zijn gewogen en veranderd daar waar mogelijkheden waren. Onlangs bemerkte ik dat ook het kopje blogs weer direct zichtbaar was in het hoofd menu, plakken ( dat rare blauw met witte letters is voor mij slecht leesbaar) en spelling suggesties zullen misschien nog volgen. Door een blog van Paul begrijp ik dat uw site een prijs heeft mogen ontvangen, gefeliciteerd daarmee. De leesbaarheid van de forums nieuwe ontwikkelingen betreffende kanker in al zijn aspecten zijn duidelijk en redelijk uitgebreid. De geplaatste blogs worden goed gelezen met veel reacties lijkt me( wie ben ik ) Inmiddels is de kanker gegroeid bij mij  als bij enkele anderen vele nieuwe namen zijn er bij gekomen. Hoewel ik hoop dat deze site ooit eens word opgeheven omdat er geen kanker of niet meer levensbedreigende kanker  is, ga ik er gemakshalve nog maar van uit dat u uw werk nog vele jaren mag doorzetten naar ieders tevredenheid en ben ik dankbaar door de door u gegeven mogelijkheid te schrijven contact te leggen met mensen met soort gelijken  uitdagingen, mijn verhaal te delen hun,verhaal te lezen en te reageren in de hoop te kunnen leren, of accepteren hoe om te gaan met kanker in je leven.

dank voor uw betrokkenheid en inzet

 

4 reacties

Ik ben gewoon een beetje sprakeloos Ron, dank voor dit blog. We gaan gewoon zo door, liever hadden ook wij dat het niet nodig is maar dat is wel het geval. En dan moet het dus ook maar gewoon goed.   

Dus als je nog tips ter verbetering hebt: meld ze gerust.

Met de prijs zijn wij vooral blij omdat kanker.nl  weer extra aandacht krijgt en zo weten nog meer mensen dat ze hier terecht kunnen.

Ron, je bent een mooi mens! Ik wens je een goed weekend toe.

En namens alle collega’s van kanker.nl: bedankt voor dit bericht.

Deborah (Community manager)

 

ps Ik kijk erg uit naar het portret wat mijn collega Christi heeft geschreven over jouw keuzes in de behandeling

Laatst bewerkt: 29/06/2019 - 08:10

Kritiek leveren is makkelijk een compliment net zo makkelijk, dat het in de regel weinig gebeurd is de mens aan te rekenen die wel kritiek levert en verder niet

Dank.

Laatst bewerkt: 30/06/2019 - 00:22