Droom


Op mijn spiegel van paracetamol en tramadol droom ik steeds hetzelfde, ik stap in mijn auto stel mijn tomtom in, naar de eeuwige jachtvelden, een aanrader volgens velen, en ga op pad. Richting, we maken u beter of proberen het, langs chemokuur, als alternatief kunt u kiezen we proberen het nog een keer, maar dat is omrijden en geheel op eigen risico, er zitten wat hobbels in die weg. Bij timmerfabriek de 6 planken ga je de tunnel in. Aan het einde van die tunnel schijnt een helder licht, zo lijkt het, aangekomen zie ik een veelkleurig zwaailicht waaronder staat route afgesloten. De keus is links of rechts af, links is zo word aangegeven weide tuin op je buik, en rechts recycling de grote oven. Op dat moment schrik ik wakker sta op en zet een bakkie koffie om 04.30 uur in de nacht,dromen verklaren is niets voor mij, geneuzel van de bovenste plank, maar waarom komt die droom steeds terug? Ik heb geen afscheid genomen bedenk ik, het is geen tunnel maar een pijp, Het leven zit vol met grappen, je moet er alleen de humor van in zien en er naar gaan leven. Ik heb weinig doelen echt nagestreefd en derhalve niet veel bereikt, mijn zoon een gelukkige jeugd gegeven is wat ik heb gewild, mijn vrouw gelukkig willen hebben ( is niet altijd gelukt ) iets betekenen voor familie, vrienden, en collega's, ook zoiets, ik zal best weleens iets hebben betekent, een zandkorrel op het strand maakt geen verschil. zo denkt de depressieveiling, maar door mensen te laten lachen, al was het om me stomme streken, is het toch de moeite waard geweest.

uit een vorig blog van me



1 reactie

Ron je bent veel meer waard dan je denkt. Een wijs woord een grap een grol een schouder even slap ouwehoeren wat dan ook.  Ik heb je altijd een fijne vent gevonden je geeft een vrouw het gevoel dat ze het waard is om vrouw te zijn.  Voor je zoon ben je zijn vader waar hij als klein kind altijd op kon bouwen. Voor Ineke haar steun en toeverlaat en  maatje, voor je vriend een echte vriend en collega waar hij altijd op kon bouwen. En een goed gesprek mee kan voeren. En zo kan iknog wel even doorgaan.
Dus jou droom betekent volgens mij dat jouw weg nog niet helemaal is uitgestippeld, je hebt nog kruisingen en zijwegen, en zelfs een doodlopende weg. Wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat jouw dromen niog vele wegen zullen kruizen, en dat je nog vele landen zal bezoeken voor een hel e lange tijd. Positief denken en blijven genieten van kleine dingen dat is belangrijk. Je bent sterk en misschien dat je nog wel eens gaat beseffen dat je die negatieve zelfspot maar met een korreltje zout moet nemen. Je bent een goede vent en wees wat liever voor jezelf dat heb je verdient.
Echt ik zeg alleen wat ik meen en houd zeker niet van stroopsmeren dat weet je. Groet roelie
Laatst bewerkt: 07/09/2017 - 18:20