Driftig

heb je ooit 2 iphones door de lucht zien vliegen? ik wel, van de week verraste mijn zoon ons met een nieuw type iphone. De mogelijkheden zijn ongekend je hebt opeens een nieuwe kennis de als je iets vraagt je het juiste antwoord geeft,  Siri heet ze en ze barst van de kennis en kennissen. Hoopvol ben ik begonnen aan het opnieuw installeren van mijn oude meuk richting de nieuwe telefoon, gezeten achter mijn nieuw computer laadt ik het oude telefoontje leeg om straks naar Siri te verschepen, dan moet er eerst een wolkje geladen worden dat blijkt nogal een klusje, vervolgens moet dat wolkje naar Siri worden verscheept die blijkt van deze ongewenste intimiteit niet gediend te zijn. Oplossing 2 is alles op de computer te zetten via een daar bijzonder program Itunes die een speciale functie hiervoor heeft gemaakt na wat te hebben geprutst is dat er op zetten gelukt. Nu moet alles naar Siri kunnen dacht ik, het blijft bij denken merk ik snel mijn whatsapp gaat niet mee evenals mijn beltonen en email verkeer. Omdat je 5 verschillende wachtwoorden hebt 7 andere namen en 10 bevestigingsantwoorden in moet toetsen gaat er ergens iets fout na 10 x alles  te hebben geprobeerd vliegen ze richting muur. Het terugdringen van mijn antidepressiva begint vorm te krijgen met ogen zo groot als schotels kom ik mijn kamer uit. van de week komt mijn zoon alles installeren, moet ik bloemen kopen voor mijn vrouw en ik zelf iets rustiger worden, wie ik driftig dacht het niet

11 reacties

Oh, ik voel zo met je mee. En dan iemand (meestal 25 jaar jonger) die zegt: tss, dat is toch heel simpel, je moet gewoon even.....

Laatst bewerkt: 04/03/2019 - 22:37

Hahaha welkom in de wondere wereld van de digibeet.  Ook ik heb  afgelopen week mn gebrek aan kiezen op elkaar moeten klemmen teneinde de slimme tv niet uit t raam te donderen. Straks krijg ik een nieuwe en ander merk telefoon. Heb er zin an.

Laatst bewerkt: 05/03/2019 - 07:31

En zo je dingen door jouw toedoen ziet vliegen, gaat t goed met je ronšŸ˜‚šŸ˜‚

Laatst bewerkt: 05/03/2019 - 07:38

Jazeker lulligšŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚.

Volgende keer beter. Hopelijk zijn ze nog heel.šŸ˜‰

Laatst bewerkt: 05/03/2019 - 10:42

mooi verhaal!

Ik heb sinds een maand een smartfone, ben er niet erg handig mee. Maar er is hoop, mijn nichtje dat mij het ding schonk, vertelde tegen derden dat ik een goede leerling was.
Wel lastig is dat ik onder het zoeken van iemand, ik soms een ander bel. En ik stond laatst in het ziekenhuis en probeerde een taxi te bellen, alle nummers waren meegegaan naar vers apparaat behalve dat van de taxi.
Gelukkig zit daar een aardige madam die even voor me belde.

Laatst bewerkt: 07/03/2019 - 17:29

Dank!

Ik heb weinig gereageerd hier, wel het meeste gelezen,

Ben intussen mantelzorger geworden, de zaken zijn omgedraaid.

Laatst bewerkt: 11/03/2019 - 10:55

Siri bemoeit zich al jaren met mij zaken, ik mag haar niet.

verder alles ok.

Laatst bewerkt: 11/03/2019 - 11:41

Hoi Ron weet je wat het is. Als het werkt is het geweldig maar voor die tijd. Worden wij te oud of maakt men de techniek steeds ingewikkelder onder het mom van gemak.

Laatst bewerkt: 25/03/2019 - 05:00

Humor! Je bent een dappere vent! Sowieso, maar ..... dit stuk.....dat je eraan begint...hahahahaha, geniaal! Maar, beter een foon die je de baas is dan iets anders. Ga zo door Ron!

Laatst bewerkt: 04/04/2019 - 13:51