Keuze maken 3

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen heb ik nog geen keuze kunnen maken voor de behandelmethode dat is nu nog steeds zo.

Ik weet dat ik geen enkele garantie krijg maar hou mezelf voor dat een grote kans op herstel beter is dan een kleine. Vorige week heb ik mijn arts gesproken over de nieuwe behandelmethode externe bestraling MRI Linac echter ik wil graag zonder hormoontherapie, ik kreeg daarover de volgende terugkoppeling nl. dat mijn kans op genezing enkele %-en lager was dan met hormoontherapie alleen niet onderbouwd met cijfers die er zeker wel zijn echter die had zij niet paraat, vandaag krijg ik die wel te horen en ik vind het spannend want we zijn nu na de constatering prostaatkanker inmiddels 6 weken verder en de keuze is nog steeds niet gemaakt het duurt lang en ik voel, het maakt mij onzeker wat ik anders nooit ben. Het feit dat het complex lijkt heeft alles te maken met het feit dat een behandeling zonder hormoontherapie afhankelijk is van persoonlijke indicatoren als PSA-waarde Gleason-score en wat dat betreft ben ik een twijfelgeval of dat wel kan.  Ondanks dat het lang duurt ben ik blij dat ik kiezen kan en mag want straks maak ik de keuze die voor mij op dat moment de beste is en wil daarna ook niet omkijken want mijn toekomst ligt vooruit.

later meer

Tedje