Update mei

hallo allemaal hier alleen de dag van de utislag,op mijn website staat heel de maand mei beschreven voor wie interesse heeft..

kijk op mijn website ;

https://karinslevenmetlongkanker.blogspot.nl/2017/05/mei-2017-en-uitsla…

Dinsdag 30 meiStraks douchen en eerst naar orthopeed in Geldrop.
2 weken na operatie stukje sleutelbeen verwijderen ivm arthrose ac gewricht..

Nou heb operatie verslag mee gekregen en mag over twee weken gaan(proberen) motorrijden..yieha toch 2 weken afgesnoept,de hechtingen zijn eruit maar moet nog 2 weken voorzichtig doen.Want de meeste mensen die durven na de operatie niet te bewegen,maar daar heb ik dus geen last van gelukkig...wan tik moest mijn arm omhoog doen en hij zei nou ik zeg ik kan nog hoger maar doet zeer,stop maar zei hij.......want van binnen zitten ook hechtingen die nog moeten genezen..Daarna naar de winkel op ons gemak thuis eten en tegen half twee aangereden.Onderweg bij de mac gestopt omdat Ger naar de wc moest,zorgen die antibiotica tabletten voor.Bij aankomst was de parkeerplaats bij oncologie vol.....omdat we verder niet wisten waar te parkeren zo vlug,maar even gewacht todat iemand wegreed.Om vervolgens net op tijd boven aan te komen,dus de soep moest even wachten,maar toen de proffesor langs kwam en zei ik kom zo en er eerst nog iemand anders mee naar binnen ging,heeft Ger maar soep gehaald.Ik zag de man weer bij de balie staan en daarna duurde het erg lang voordat ik binnen werd geroepen,ondertussen gaat er van alles door je hoofd.Zal het zijn gaan groeien,omdat ze nu zo lang nog in haar kamer blijft,of is ze een patiënt aan het bellen.Ze is zo vriendelijk,en ik vertelde dat ik de laatste weken last heb van aanvallen van kriebelhoest en meer slijmvorming.Op de scan is geen verandering gezien,ik ga nog eens kijken.Wel zijn je leverwaardes iets verhoogd,kan aan de Iressa liggen of ben je andere medicijnen gaan slikken?Ik zeg nog nee,juist meer eraf ,geen prednison en lyrica en oxycodon meer.Omdat ik geen prednison meer slik kan ik ook meer slijmvorming hebben.Maar zegt ze je mag altijd eerder bellen als je je zorgen maakt over iets.Ik wil je nu dan toch liever over 2 maanden al zien om de leverwaardes in de gaten te houden en ctscan met contrast.
Is goed als het maar voor 17 augustus is,want dan gaan we op motorvakantie.Waarop ze zegt hmm ik ben pas eind juli terug,of wil je liever na je vakantie?Nee maakt me niet uit,want wat de uitslag ook is ,we gaan toch op motorvakantie.Oke dus daarna afspraken maken bij de balie etc..1 augustus ctscan en bloedprikken en 8 augustus de uitslag.Zeg daarna tegen Ger,ik weet denk ik waar die verhoogde leverwaardes van komen,ik was week voor bloed prikken geopereerd dus kan van die medicatie afkomen.Op naar de apotheek en daar was het druk dus pas half vijf konden we naar huis rijden,Ger kreeg ondertussen nog telefoon van de chirurg met de vraag hoe het eruit zag.Maar sinds de tunnel doen we er nog ongeveer een uur over,dus half zes waren we thuis,moe natuurlijk.En Ger had veel last van zijn buik,gegeten en terwijl Ger aan douchen was ,was ik er gelukkig bij toen ik de vaatwasser aanzette en nog aan opruimen was,vond hem al vreemd geluid maken,maar toen ik iets penetrant rook,keek ik eerst even naar het gas en daarna maakte ik meteen de deur van het afwasmachine open,en de rook kwam meteen omhoog..............dus deur open gezet,stroom eraf ,overal voelen naar hitte en hopen dat hij niet verder in de fik zou gaan,de brandweer in je eigen huis is als ex brandweervrouw niet leuk hihihihih.....maar ja toen was er dus een vaatwasser vol afwas,maar ik was moe en wilde nog vlug even slapen,Dus eerst maar Gerald een appje gestuurd voor nieuwe vaatwasser...inmiddels half zeven....En toen schoot ik kwart voor 8 wakker,shit de kaarters komen zo........pff vlug koffie zetten en alles klaarmaken........Daarna dus nog meer afwas,en morgen vroeg moeten we we zodra de kleine door andere oma is opgehaald naar ziekenhuis voor Ger.Ik slaap weer niet,mijn hersenen maken overuren,ben bezig met onze Wesly die daar internet etc allemaal moet gaan hebben en wat ik donderdag nog wil vragen.En dat ik denk dart we bij 1 lengte van de route toch misschien een hotel tussenin moeten plaatsen,en dat het weer veel geld tussendoor is voor vaatwasser...ik kan rechts niet op schouder liggen,links krijg ik last van mijn nek,op buik gaat na nekoperatie ook niet meer lang,en op mijn rug krijg ik op het moment rugpijn en veel krampen in mijn kuit links weer...ach ja alles komt goed keertje,de stress van de uitslag etc heeft me blijkbaar toch meer bezig gehouden als dat ik dachtIk ben uiteindelijk pas tegen vier uur in slaap gevallen


2 reacties

He bah, die kleine ongemakken kunnen je zo dwars zitten tijdens je behandeling. Het is maar goed dat je ervaring hebt als brandweervrouw.
Het is geen wonder dat je hoofd over uren maakt. Er gebeurt nu ook zoveel tegelijk. Ik hoop dat je af en toe de gedachten wat kunt 'sussen'. Het is prettig om je hoofd soms een pauze te geven van al dat denkwerk.
Heb je al eens aan een ondersteuning gedacht voor in bed? Het kan je misschien helpen om beter je plek te vinden. Ik bedoen zoiets>> http://www.pillbox123.com/wp-content/uploads/2013/10/BedWedge_1a-312x20…. Je hebt een fijne motorvakantie in het vooruitzicht! En je hebt gelijk, alles komt goed. Veel sterkte! 
Laatst bewerkt: 10/07/2017 - 10:17
Dankjewel ekle.. Ik kan mijn hoofd en voeteinde elektrisch omhoog omlaag doen... Maar ja zo gewend om op mijn zij te liggen...en dan dat maken in mijn hoofd erbij omdat onze zwakbegaafde autistische zoon begeleid gaat wonen etc etc....vanacht had ik gelukkig weer beter geslapen... Groetjes Karin
Laatst bewerkt: 10/07/2017 - 10:17