Uitslag Maastricht en bult kleinkind was grote opgezette klier.

Afgelopen weekend toch weer wat onzekerheid... Dus maar brood gebakken en worstebroodjes gemaakt en banaan/chocoladecake...hmm wat lekker allemaal. Ik ga van stress dus meer eten. Ik heb totaal géén honger maar moet dan gewoon iets eten.. Gewoonte? Ik weet het niet mischien hebben jullie dat ook? Ik ben vaker benauwd vooral als ik lig. Maar bij mijn kleinkind heb ik 2 weken geleden een bult in zijn nek ontdekt. Huisarts denkt dat het niks is. Maar omdat wij het niet vertrouwen mogen we toch een echo laten maken. Wachttijd 1 week. Afgelopen maandag half 4 echo. Manlief en dochter erheen. En bij thuiskomst zeiden ze: Ze keken heel serieus mam . En het was echt een zwarte groot ronde massa. Ja zegt manlief als hoe ze keken de uitslag is dan is het niet goed. Ze gaan even naar buiten met kleine terwijl ik ga koken. En maken hele mooie fotos..zie hieronder. Pff na google wordt je nog minder vrolijk en dan zie je non-hodgin etc etc..bah bah moet er niet aan denken. God als je bestaat dan laat mijn kanker maar weer groeien...als maar niet de kleine wat krijgt (heeft). Dinsdag ik denk ooh mijn god vanmidag mijn uitslag Maastricht als maar niet beiden fout is... Zeg tegen dochter bel toch maar vast voor de uitslag. En tefeb manlief die nog banger ervoor is als ik zeg ik... Als het fout is hadden ze allang gebeld. Zal wrl een cyste zijn. Op naar Maastricht naar oncologiecentrum en de soep. Hmmm een ander apparaat opperd manlief. Ja zeg ik. Iemand uit de wachtkamer roept meteen er moet voortaan geld in.. Oohhh wat gek na jaren gratis nu ineens geld. Jawel koffie 50 cent chocolademelk 60 cent. Ach ja denk ik nog niet duur. Moeten ook rondkomen hier Zie geen soep te staan dus dan maar koffie. Ondertussen staan mensen achter me te mopperen dat er voortaan geld in moet,en haalde er een mederwerker bij. Dat heeft raad van bestuur besloten. Jammer dat er geen soep meer is.. Jawel hier staat het.. ooh ja. Nou ja volgende keer dan maar. We gaan zitten. Hebben nog net plek. Het is druk,meestal loopt er dan iemand erg uit... Die van mij natuurlijk hihihi. Ach ja liever een dokter die uitloopt die heeft tenminste tijd voor je zeg ik tegen manlief. Dochter appt assistent huisarts weet nog niks...hmm mischien beter hoe langer het duurt hoe beter. Waarschijnlijk toch een cyste. Ik hoop het zegt manlief. 45 minuten later als mijn beurt roept mijn longarts me binnen. Ze heeft een arts in opleiding bij zich of ik daar problemen mee heb. Tuurlijk niet iedereen moet dingen in praktijk leren. We zien elkaar al lang hè. Standaard vraag hoe gaat het. Alles gaat nog hetzelfde zeg ik. Wel iedere dag slijm,die kan ik niet doorslikken dan moet ik even apart gaan staan en ergens het uit mijn keel schrappen met aparte techniek die niet zo smakkelijk klinkt. Dus moet weer altijd papier bij hebben. Ze wil een pompje voorschrijven. Zeg dat ik al foster next gen heb en dat al best helpt tegen de benauwdheid. Ik hoef nog niks tegen dat slijm. Alles is goed en nog hetzelfde. De scan laat niks nieuws zien. Pfiee manlief zie ik meteen ontspannen. En ik denk dan toch meteen en mijn klachten meer benauwd,meer klachten van DVN. Moet vertellen hoe het met de bijwerkingen gaat. Goed soms diarree aanvallen,bij harde dingen eten bc chios toastje etc pijn aan tong. (Maar ik eet dat tóch hihihi) Ja zo ben je zegt ze. En mijn teennagels maar och het gaat goed zo. Alleen de benauwdheid wordt erger. Vooral als ik plat lig en soms zo tussendoor. Meer last van brandende handen en voeten en als ik mijn huid streel of aanraak, maar volgens de internist kan dat ook van de hormonen van de longkanker afkomen ze knikt. Binnen 10 minuten zijn we weer buiten. Februari weer dezelfde riedel... Op naar balie voor de afspraken te maken en naar de apotheek.. Ondertussen eerst naar familie appen.. En eenmaal in de auto naar mijn groepsapp uitslagen... En dan denk ik waarom heb ik die groep s app nog? Iedere keer al jaren meld ik alles is nog stabiel. Over 3 maanden terug komen. Zullen wel niet denken heeft ze wel echt kanker. . Zomaar mijn gedachtes. Tegen manlief zeg ik. Zo nou hopelijk van kleine ook nog goede uitslag. Dan Laat de feestdagen maar komen. We hebben nog niks gehoord dys zal wel meevallen.... Nou fijne dagen allemaal..

3 reacties

Voor dit moment weer goede berichten Karin b,

wat een goede en hoopvolle tekst. met wisselende gevoelens maar met genoegen uitgelezen.

ik hoop van harte dat voor jou en je gezin de feestdagen fantastisch zullen verlopen.

Laatst bewerkt: 10/12/2017 - 09:21