Uitslag 7 augustus

Zo gisteren weer op de uitslag geweest in het umc+Maastricht.. Op tijd aangereden maar met de tunnel hebben we geen file meer heerlijk... Dan lekker een soepje en wachten...kijken naar de aquarium en wachten... Ik ben helemaal niet zenuwachtig deze keer.. Ik denk maar wat er ook zou zijn ik kan er toch niks aan doen.. En dan komt ze ons halen. Ik heb een hele lieve longarts . Ze ziet er lekker bruin uit ze is pas terug van vakantie . Even praten over vakantie en ze vraagt hoe het met me gaat... Hetzelfde zeg ik. Ik vertel dat ik een week of twee hees en stem kwijt ben geweest..nu niet meer. Ooh dat is goed. Ik zeg ja zal wel door airco of verkoudheid zijn gekomen. Ze zegt als je je ooit druk maakt of ergens vragen over heb ik altijd kan bellen of mailen.. Ooh maar zeg ik Dat zal ik ook wel doen als het nodig is. Maar kijk meestal zelf even af.. Dan zegt ze tja het begint een beetje saai te worden, Maar alles is hetzelfde gebleven dus nog steeds stabiel en mijn leverwaardes waren weer wat gezakt. Want dat kunnen bijwerkingen zijn van de chemopil.. Dus goed nieuws. Kunnen we volgende week relaxed op motorvakantie.. 31 oktober weer bloedprikken en scan en 7 november uitslag... Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er op een gegeven moment een andere uitslag zal komen. Blijft al zolang stabiel met de iressa. Denk ik daarna ben ik vergeten te zeggen dat twee teennagels spontaan los zijn gegaan......ach ja denk ik dan laat maar. Groeit wel weer aan. Fijne vakantie allemaal