Yeah! Hij mag naar huis! 🥰

Vanmorgen belde mijn man mij op, kom je me ophalen, ik mag naar huis. Wat super fijn dat hij naar deze heftige week weer thuis mag zijn. Afgelopen week was een rollercoaster, angst, verdriet maar toch ook wat humor om de lading eraf te halen. Hij is kortademig bij kleine inspanning, dat is wel confronterend. Wat een impact heeft het op je lijf als ze een stuk longkwab weghalen. De wond is een flinke, ik schrok daar toch wel even van, maar door de complicatie moest hij helemaal open gemaakt worden. Hij is er nog en hij heeft een lange weg te gaan om te herstellen en wat conditie terug te krijgen. Dat laatste maakt me best zorgen, wat kan hij straks nog? Wat zijn de mogelijkheden? Hij wil graag een loopband zodat hij rustig kan wandelen om zijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Ook heeft hij het over fysio die gespecialiseerd is in patiënten die kanker hebben gehad. Voor nu moet hij eerst maar even bijkomen van alles en ik ook.

Liefs Nonnie ❤️

3 reacties

Hai Nonnie, 

Wat fijn dat je man weer naar huis mag! Het zal ongetwijfeld even tegenvallen - zelfs van ziekenhuis naar huis kost energie - maar thuis is thuis, lekker bijkomen en herstellen van alles, en dan rustig maar weer opbouwen. Het idee over een fysio die gespecialiseerd is in kanker lijkt me ook een goede. Ik ging destijds naar mijn fysio op aanraden van het ziekenhuis en ze bleek fysio, luisterend oor en raadgever in één te zijn. 

Geniet van het samenzijn, de rest komt later wel.xx, Joke

Laatst bewerkt: 21/01/2021 - 16:16

Nou, dat is fijn, Nonnie! Inderdaad nu maar goed de tijd nemen ombij te komen. Jullie hebben weer zo veel te verstouwen gehad.

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 21/01/2021 - 18:32

Ja. Dat bijkomen lijkt me een heel goed plan. Rust. En beseffen wat er (weer, naar ik begrepen heb (heb niet alles gelezen)) allemaal gebeurd is. Wandelen over het koord van de koorddanser zonder er af te vallen. Chapeau!

Toch begrijp ik hem hélemaal! Loopband, trainen, opbouwen, vooruit kunnen...hahaha! Héél herkenbaar!

Liefs Hebe xx

Laatst bewerkt: 10/02/2021 - 19:39