Stap voor stap...

Vanmiddag bij de longarts geweest. De klaplong heeft zich goed herstelt. Wel moet nog wel rustig aan doen. De bloedverdunners moet hij nog blijven innemen, misschien over 5 weken overstappen naar lagere dosis. De steken die hij af en toe heeft horen bij, de zenuwpijn zal langer gaan duren qua genezing. Over 5 weken opnieuw een ct - scan en terug voor controle. Of de bestraling zijn werk heeft gedaan horen we dan, of de tumor inderdaad weg is en hoeveel littekenweefsel er achter is gebleven. We gaan langzaam de goede kant op en stap voor stap...weer terug naar ons "normale" leventje. .
Liefs Nonnie

5 reacties

Ik hoop van harte dat jullie inderdaad weer het 'normale' leven weer kunnen oppaken na deze enorm heftige periode. Dat je man goed herstelt, het loeder verslagen is en nooit meer terugkomt.

Sterkte voor jou en je gezin,

Hanneke

Laatst bewerkt: 20/08/2019 - 18:36
20 augustus 2019 om 19.07

Beste Nonnie, wat fijn dat deze periode achter de rug is en het stapje voor stapje een beetje beter gaat, hopelijk zet dit zo door en krijgen jullie overeen paar weken een goede uitslag. Nu in ieder geval even rust, veel sterkte voor jullie! Warme groet, Esmée 

Laatst bewerkt: 20/08/2019 - 19:07

Bedankt voor jullie lieve woorden, warme berichtjes, tips en medeleven... Ieder verhaal van jullie raakt me, kanker is zo heftig en voor mensen die het niet van dichtbij meemaken niet goed te bevatten.  Het van me af schrijven in mijn blog heeft mij enorm geholpen, jullie bieden ondanks dat jullie het zelf moeilijk hebben lichtpuntjes in deze heftige tijd. Ik wil er  ook graag voor jullie hier blijven om jullie kleine lichtpuntjes te geven. Het verwerken van alles gaat nu pas echt beginnen.... het begin is er.

Dankjewel... Jullie allemaal!!!

Liefs Nonnie 

Laatst bewerkt: 20/08/2019 - 22:30

Lieve Nonnie,

Die lichtpuntjes geef jij zeker. Ik heb je reacties al vaak gezien onder andere blogs. 

Liefs,

Hanneke 

Laatst bewerkt: 21/08/2019 - 17:10