Hersenspinsel

Hier een berichtje van mij. De blog van een schrijfster hier, ook partner van heeft me veel gedaan. Qua leeftijd hetzelfde alleen zij heeft afscheid moeten nemen van haar man. Die kwam wel even binnen.... de angst, de onzekerheid, wat als.... Hersenspinsel die zo heel soms ineens met me aan de haal gaan. Wat als we toch weer slecht nieuws krijgen, wat als ik straks alleen achter moet blijven. Het lukt me niet altijd om deze hersenspinsel te blokken. Afgelopen zaterdag een heerlijke wandeling gemaakt met mijn jongste zoon. Tijdens het wandelen echt een goed gesprek gehad, ook hij sprak zich uit dat hij angst heeft hoe de toekomst gaat zijn, dat hij de afgelopen keer dacht dat het fout zou gaan. Het was goed om eens uit te spreken wat het heeft gedaan, mijn jongste is niet zo'n prater dus ik was er wel heel blij mee. Ik merk dat ik er ook nog niet ben als ik eerlijk ben naar mezelf tenminste. Werken doe ik nog boventallig, arbo arts wil dat ik dit voorlopig ook nog even blijf doen tot dat ik aan mijn minimale uren zit, pas dan mag ik weer volledig een of twee dagdelen op de groep uitbreiden. Misschien ook wel goed dat iemand anders op de rem trapt. In juli komt er weer een controle aan en als ik eerlijk ben dan vind ik het toch spannend. Hersenspinsel.... ik moet ze soms verdringen en soms even wat ruimte geven om ruimte te maken in mijn hoofd.

Liefs Nonnie ❤️

4 reacties

Je grootste angst ja. En mij grijpt het lot van de lotgenoot ook aan. Morgen hebben wij een scan. Het went niet. 

Laatst bewerkt: 13/06/2021 - 22:40

Ik hoop dat jullie samen kunnen blijven 🍀. Blijven genieten van elk moment samen. ❤️

Laatst bewerkt: 14/06/2021 - 09:17

Het is zo begrijpelijk en logisch, Nonnie, dat je die gedachten hebt. Ze dringen zich gewoon op, en misschien wel des te meer naarmate je ze probeert weg te drukken.

Ik kan alleen maar met jou samen hopen op een goede uitslag. Dan verdwijnen die herspenspinsels hopelijk ook weer naar de achtergrond.

Veel sterkte voor jou en je man!

Hanneke

Laatst bewerkt: 15/06/2021 - 21:33