Over mij

Hallo,

Ik ben Ilse 47 jaar en in 2019 huidkanker geconstateerd. Melanoom, blank transparant met uitzaaiingen in de lymfe. 2019 en begin 2020 heb ik immunotherapie gehad en volgens de artsen met succes.

Gisteren dan de jaarscan, al een week slecht geslapen, humeurig en onzeker. Alles wat ik normaal absoluut niet ben. De pet en ct scan ging goed, maar je voelt je wel weer even patiënt en er gaat van alles door je hoofd. Als het fout is, wil ik dan wel weer behandeling en me patiënt voelen en de drie wekelijkse onzekerheid of je wel de behandeling mag hebben, tussentijdse onderzoeken en weer wachten op uitslagen….. ik ben er gisteren niet over uit gekomen. Voor hetzelfde geld is alles goed en maak ik me zorgen  om niks, maar goed het is zoals het is. 
Nu de volgende ochtend, heerlijk geslapen, met de hond gewandeld in de ochtend zon ( ingesmeerd natuurlijk met factor 50), voel ik me nog steeds onrustig, een onbestemd gevoel zal ik maar zeggen.

Ga toch maar aan het werk, maar concentratie is lastig! 4 augustus de uitslag, helaas weer twee weken wachten, maar goed inmiddels ben ik daarin wel getraind, neemt niet weg dat het twee lange weken gaan zijn😳

Zo dit was mijn eerste blog en ga proberen het bij te houden, dus tot later,

 

ilse