24 december 2015 laatste kuur!!

Gisteren met een klein beetje tegenzin, me weer naar het ziekenhuis begeven. Op naar de laatste kuur, mits de neutro's goed op waarde zijn. Dus eerst weer naar de prikafdeling, daarna naar boven om in onze kamer met koffie de uitslagen af te wachten. De vrijwilligster van die dag was een van mijn cassières bij AH, ik wist al dat ze hier op woensdag als vrijwilligster werkte, was leuk om haar nu in deze hoedanigheid te ontmoeten, even gezellig gekletst!!

De neutro's waren goed op niveau dus het prikken kon opnieuw beginnen. Deze keer ging het in één keer goed. Yeah!! Ton heeft gezellig tot half elf bij me gezeten en is daarna naar huis gegaan om even andere dingen te doen, onder andere eindelijk weer eens naar de kapper geweest; hij loopt er nu weer als als een schooljongetje bij!!
Rond half een nog even bezoek van José gehad. Om kwart voor vier eindelijk weer naar huis.....ppfffff en nu hoop ik van harte dat ik héééééel lang hiervoor (of voor andere enge dingen) niet meer in het ziekenhuis hoef terug te komen!!!
Half januari volgt er weer een buikscan om te zien wat de laatste drie kuren met de tumoren hebben gedaan. Inmiddels heb ik net de uitslag van CA 125 waarden na kuur vijf binnen gekregen: ik zit nu op 18....super!!! Kijk daar doorstaan we al die ellende voor. Als die kankercellen dat nu ook eens eindelijk gaan begrijpen dat ze zo steeds gedood gaan worden, geven zij de groei misschien eens op!!!!!! Potverdorie, zijn wel volhouders......maar ik ook!!!!!
Nu morgen gezellig kerst vieren met de kinderen. En verder zijn we in afwachting van de geboorte van onze tweede kleinzoon, heel spannend, in principe kan hij elk moment komen en wordt het misschien toch nog 2015 kindje......We wachten af.



1 reactie