Dokter

Hoi

De eerste 3 weken zijn om .Het was me een gevecht wel .Het was wel iets anders als de eerste keer .Veel hoofdpijn dat komt door die ruggenmerg prik en de vermoeidheid als HDHD er heb ik daar veel moeite mee . Wilde al een paar keer de moed opgeven in mijn gedachten.Maar je moet door voor vrouw en je kind .De laatste paar dagen knapte ik weer een beetje op dat was wel een opsteker Nu met lood in de schoenen naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken en daarna naar doc Zit je te wachten in de lobby wanneer je naar doc kunt en van alles gaat door je hoofd . We waren binnen en het ene goede bericht na de andere. Bloed was goed alles was weer zo het moest zijn .Dus we gaan voor kuurtje 2 aanstaande maandag.Mijn vrouw en ik gingen met een fijn gevoel naar huis.Ik hou jullie op de hoogte hoe het verder gaat.


Wat ik nog vergeten ben ze hebben de tumor onderzocht en wat blijk het is het zelfde als voor 23 jaar geleden Ze had dat nog nooit meegemaakt dat het terug komt na al die jaren .

 

hans

1 reactie

Beste Hans 

ja hoofdpijn bij een ruggeprik heb ik vaker gehoord ,dat waren me de drie weken wel zeg ,goed dat de bloedwaarden goed zijn mag je tevreden om zijn ,sterkte met kuur 2 ik lees wel hoe het verder gaat ,jeetje dat is bijzonder dezelfde tumor als toen 23 jaar geleden zo zie je maar apart hoor ,nou als ie ook maar weer verdwijnt toch is het best .

fijn weekend voor jullie warme groet hes 

Laatst bewerkt: 17/09/2022 - 16:07