Onze verjaardag

Nog een week, dan zijn we jarig. Jij en ik. 26 oktober is onze dag, en van duizenden anderen maar dat terzijde. Ik ben altijd trots dat we op dezelfde dag jarig zijn en het komt dus vaak ter sprake. Jij wordt 67 en ik 30. Een leeftijd waar ik altijd een beetje tegenop zag.. Een leeftijd waar je mensen om je heen serieuze keuzes ziet maken, kindjes, huizen, trouwen, enz. Nu is het bijna zover en voel ik me niet anders dan een jaar geleden, op het feit na dat jij dr niet meer bent pap. 


Deze week is een week van veranderingen, laatste week op mijn huidige werk, laatste week in mijn twintiger jaren, onze eerste verjaardag zonder jou.. En ik durf eerlijk te zijn dat ik t er best moeilijk mee heb, veel zekerheden vallen weg en ik kies voor een nieuwe plek waar ik niks ken. Super leuk, maar heel spannend. Een plek waar ik jou na de eerste dag meteen over zou vertellen. Maar ook een plek waar ze niet weten wat er in t afgelopen jaar is gebeurd.. 

Lieve pap, het gaat eigenlijk best goed. Ik mis je vreselijk, maar Hey! Niet brullen hè. :) 

Fijne 67e verjaardag, waar je dan ook bent. 

 

 

3 reacties

Lieve Evie, wat mooi, ooit was jij het bijzonderste verjaardagscadeautje dat je pa ooit gekregen heeft. Dat schept wel een speciale band! En die band is er nog steeds, want je kunt nog altijd met hem praten: hij geeft zelfs antwoord, want 'nie brulle' is precies wat hij zou hebben gezegd 😊 Er staan een hoop spannende dingen te gebeuren, natuurlijk zijn dat de momenten waarop je hem het meest mist. Maar jij komt er wel, zeker weten. Ik wens je alvast een geweldige verjaardag, met een klein bitterzoet randje. 

Veel liefs, Marian 

Laatst bewerkt: 21/10/2020 - 09:18

Ik brul hier wel even.

Lieve Evie, wat een hartverwarmende, ontroerende blog. Ik wens je succes met de veranderingen in je leven (en 30 is inderdaad de leeftijd waarop je je verantwoordelijk hoort te gaan gedragen, zei mijn opa toen ik 30 werd ;-)) en heel veel sterkte met het gemis van je vader. Maar ook wens ik je een fijne verjaardag, met een lach en een traan, jullie verjaardag.

Veel liefs XXX

Laatst bewerkt: 21/10/2020 - 15:44

goed verwoord meid!! idd het is gewoon k,,t maar laat het gewoon gebeuren blijft altijd emotioneel......

een hele fijne verjaardag geniet er samen van (dan geniet jullie pap ook daarboven)dat weet ik zeker

groet skippybal

Laatst bewerkt: 21/10/2020 - 19:55