Date gezocht. Of toch niet??

Mooie titel he. Maar wees gerust, ik zoek wel iets maar niet als date. Ik zoek namelijk iemand die en nou komt het, uitslag van de inmuun behandeling heeft.  En wel de therapie met durvalumab. Heb zelf nu 5 behandelingen gehad, daar ook nog een schildklier schommeling bij en inmiddels 3 vaccinaties voor corona plus de griepprik.  Mijn huid uitslag lijkt net op de mazelen. Allemaal kleine bultjes die geen vocht bevatten maar zo nu en dan beetje jeuken. Slik in overleg nu levocitirizine, een anti-histamine middel. Maar heb dit nog niet eerder meegemaakt met die bultjes. Ben benieuwd of er andere zijn met dit ongemak.  Gr.Peter 

3 reacties

Hoi Peter, 


Balen dat je huiduitslag hebt van de Durvalumab. Volgens mij stond het ook bij de bijwerkingen?
Ik heb intussen ook 3 vaccinaties, de griepprik en 2x immuuntherapie Durvalumab gekregen en behalve moeheid en slecht slapen nog geen bijwerkingen. Wel spannend.
Ik lig waarschijnlijk wakker omdat ik gestopt ben met de oxazepam en oxycodon en de wietdruppels, slik  alleen nog paracetamol en vitaminen ivm immuuntherapie.
Hopelijk verdwijnen jouw klachten ook weer. Lijkt me vervelend die jeuk.

groetjes Elly  

Laatst bewerkt: 20/12/2021 - 02:02

Ach Elly, komen we ook wel weer overheen. Net de schildklier dokter gesproken. Daar komt het in ieder geval niet van. Wel waren de schildklier waardes nog te laag. Ga nu 100mg krijgen voor die klier. Volgende week de ct scan. Spannend weer.

Laatst bewerkt: 21/12/2021 - 20:23

Ik heb twee jaar Nivolumab gehad, ben al bijna 2 jaar zonder behandeling maar heb soms nog steeds huiduitslag (vooral in m'n gezicht) en ook nog steeds medicatie voor m'n haperende schildklier (zal blijvend zijn). Inderdaad, komen we wel overheen! 

Sterkte met de scan(uitslag) weer! XXX

Laatst bewerkt: 04/01/2022 - 00:45