1 jaar verder.

Zo, we ( my, myself and I ) zijn 1 jaar verder. 9 chemo, 31x bestraling en nu 7 immuun behandelingen later sta ik er redelijk goed voor. Niet klein cellige  longkanker stadium 3a.  Vandaag gesprek gehad met mijn oncoloog na de ct scan. Tumor was al kleiner na de chemotherapie en bestraling maar nu ook door de immuun behandeling met durvalumab. Verder geen uitzaaiingen. Positief resultaat dus maar dat past wel bij mij. Morgen de 8ste immuun behandeling weer.

Verder weer proberen om in het arbeidsproces te komen maar dan wel iets wat ik nog kan.  Sjouwen met bloemenkarren  gaat het niet meer worden. Dus nu in het re-intergratie traject  beland om het uit te zoeken. Omscholing/ detachering of zoiets. Weer wat nieuws om te verkennen. Gewoon doorgaan want heb nog plannen genoeg. Vakantie, motor rijden, familie  enz enz. 

Leef zoals het je toekomt en dat doe ik nog steeds.   Gr. Peter. 

2 reacties

Hoi Peer

Bij mij (stadium 3b/c wel met uitzaaiingen lymfeklieren) leek de tumor ook kleiner maar na operatie bleek het gewoon littekenweefsel te zijn en geen tumor meer. Wel restklachten van chemo en operaties. Ik heb er vertrouwen in dat het bij jou goed komt. 
Succes met de re-integratie en veel plezier tijdens jullie vakanties en motorrijden. 
En veel geluk, hebben we allemaal nodig

groetjes Elly

Laatst bewerkt: 28/03/2022 - 16:13